Moţiune de cenzură. Fifor: Nu cred că PNL are curajul să își asume

Senatorul PSD Mihai Fifor apreciază că moţiunea de cenzură este "unul din instrumentele de imagine de care se folosește opoziția pentru scoring politic și jocuri de imagine într-o logică electorală".

"Vedem zilele acestea că moțiunea de cenzură este unul din instrumentele de imagine de care se folosește opoziția pentru scoring politic și jocuri de imagine într-o logică electorală. Deși este un instrument perfect legitim și democratic, opoziția a reușit să-l transforme într-o tactică de campanie. Nu cred că PNL are curajul să își asume guvernarea. Nu a văzut nimeni un program de guvernare. Nu a văzut nimeni o propunere de echipă guvernamentală.

Ce știm însă cu siguranță despre “programul de guvernare” al PNL – asta pentru că sunt declarațiile publice ale domnului Orban - este că vor să taie din veniturile IT-iștilor, vor să taie mai mult de jumătate din numărul bugetarilor, în condițiile în care România are deficit de medici, de profesori și de polițiști, vor să taie salariul minim și vor să abroge OUG 114 ca să lase iar să urce prețurile gazelor naturale și energiei electrice.

Singurul lucru pe care PNL îl are până acum este un discurs virulent împotriva PSD și, probabil, speranța că această moțiune nu va trece, pentru ca artificiul de imagine să fie complet. Cert este doar faptul că puțin probabila cădere a guvernului în acest moment ar duce țara într-o zonă de instabilitate și de vulnerabilitate, pe care colegii din opoziție se fac că nu o văd", scrie Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel