Moțiune cenzură. Stelian Ene (USR), către Oana Bîzgan: M-a umplut de nervi aroganța ei

Stelian Ene
Stelian Ene

Stelian Ene, consilier local USR la Primăria Sectorului 3, o atacă pe Oana Bîzgan după ce aceasta a zis că este în Londra și nu are cum să voteze moțiunea de cenzură.

Oana Bîzgan este fost membru USR.

”Apropo de șoriciul incredibil al Oanei Bîzgan care nu votează moțiunea, că e la „dezvoltare" la Londra: am făcut anul trecut zeci de drumuri București - Londra să particip la ședințele de consiliu local ale sectorului 3. Luam un Easybus de la Baker Street până la Luton, ajungeam cam la 3 noaptea în București, dormeam câteva ore, mă ocupam de ședință și seara eram înapoi pe Otopeni, să prind zborul Wizzair de 7.45 sau 21.35 spre Gatwik pentru a participa în ziua următoare la cursurile de master la LSE, una din cele mai solicitante școli din lume. În același fel, colega mea Ana Galbenu face naveta București-Bruxelles după ce a fost recrutată în staff-ul PE.


Facem lucrurile astea, cu un mare cost personal, pentru că nu vrem să trădăm o promisiune publică asumată în alegeri. Lista USR de supleanți la consiliul local mai are puțini oameni dornici să facă muncă de consiliu și cetățenii nu trebuie să suporte costul carierelor și al dezvoltării noastre personale. Ca noi sunt sute de alți colegi care au pus interesul societății înaintea celui personal.


E o chestiune pe care în mod normal nu aș spune-o în public, dar m-a umplut de nervi aroganța Oanei, care își pune mâna în șold și ne spune direct cum dezvoltarea și planurile ei, stabilite cu mult timp înainte, au prioritate în față unuia din cele mai importante voturi din cariera ei de politician. Ba mai mult, nu doar că are dreptul ăsta, dar o face pentru țară, ne reprezintă acolo în calitate de femeie politician, și e doar vina opoziției că nu s-a pliat pe programul dânsei. La o cât mai scurtă carieră de "Young Global Leader", Oana!”, a scris Stelian Ene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel