EXCLUSIV  „MOST WANTED” Poliția Română + cei mai controversați fugari. Cu cine „împart” lista Paul Lambrino, Alina Bica sau doi membri ai clanului Duduianu

Fugarii României. Most Wanted și lista celor mai controversate persoane căutate / Fotografie creată de Somchai Kongkamsri, de la Pexels
Fugarii României. Most Wanted și lista celor mai controversate persoane căutate / Fotografie creată de Somchai Kongkamsri, de la Pexels

Poliția Română are șapte pagini web la categoria „Most Wanted” și 257, la categoria persoanelor urmărite. DC News vă prezintă lista completă a fugarilor „Most Wanted” + cei mai controversați dintre fugarii care se regăsesc printre cele 257 de pagini. 

Cei mai controversați fugari 

 

Printre cei mai controversați fugari, care n-au ajuns însă pe lista Most Wanted a Poliției Române, prezentată în totalitate mai jos, se numără Paul Lambrino, Alina Bica, Dragoș Săvulescu, Sergiu Lucinschi, Daniel Dragomir, Marian Zlotea. Lista completă cu persoanele urmărite poate fi consultată AICI

Aurel Trandafir, zis și Alișor Sadoveanu, interlopul român executat în stil mafiot în SUA, era urmărit internațional de autoritățile române din 2018, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. 

Puiu Popoviciu se află pe lista Most Wanted. 

1. Fugarii Ro... (paul_phillippe_bica_savulescu_34913400.jpg)

2. Fugarii Ro... (lucinschi_dragomir_zlotea_82649000.jpg)

Foto: Poliția Română

Lista „Most Wanted” a Poliției Române 

Lista „Most Wanted” a Poliției Române este deschisă, așa cum apare pe site, de Burtea Vasile. Domiciliat în Colibași, județul Mehedinți, Vasile Burtea posedă MEPI, fiind condamnat la 200 zile închisoare și se sustrage executării. Burtea Vasile este urmat de Balint Albert Florian, zis și „Bebe a lui Cămătaru”, un individ despre care cu siguranță ați mai auzit. 

Balint Albert Florian este însă, pe lista Most Wanted pentru infracțiuni la regimul circulației. La data de 24.09.2020, Judecătoria Slatina a emis mandatul de arestare preventivă nr. 10, pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. 

Urmează doi membri ai clanului Duduianu. Ștefan Duduianu este căutat pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la șantaj și tâlhărie calificată, iar Florin Duduianu pentru șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată. 

Memet Ali Gener, condamnat la pedeapsa de 7 ani și 2 luni închisoare pentru trafic de persoane, proxenetism, infracțiuni la regimul armelor și trafic de droguri, este pe aceeași listă. Pe site-ul Poliției Române se arată că „în luna octombrie 2016, Memet Ali Gener a indus în eroare o persoană de sex feminin pe care a ținut-o la domiciliul său și a transportat-o în Germania, unde a obligat-o la practicare prostitutiei. A introdus în România un pistol și grindere. La domiciliul său a fost pus în evidență THC.”

Pe lista Most Wanted a Poliției Române mai apare și Radu Dorel, un bucureștean condamnat la 8 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. 

Poliția Română îl caută și pe Rădulescu Victor, un individ condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. 

Burlacu Vlad, condamnat la patru ani pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu și viol, se află pe listă. În 2012, individul a pătruns prin efracție în imobilul părții vătămate și, sub amenințarea unui cuțit, a obligat-o să întrețină cu el un raport sexual.

Bivolaru Gregorian se află, de asemenea, pe lista Most Wanted. Bărbatul, zis și Grig, este cercetată de către autoritățile judiciare din Finlanda pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și abuz sexual. 

Chiucheș Miluț Liviu este căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizar, omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată. 

3. Most Wante... (most_wanted_politia_romana_1_91034900.jpg)

Pe lista Most Wanted apare apoi Popoviciu Gabriel Aurel. Împotriva sa, Curtea de Apel București a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 352 din 02.08.2017, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată și dare de mită. 

Daniliuc Eugen, condamnat la 5 ani și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și Clapon Gheorghe, condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare pentru ultraj, spălare de bani, trafic de influență și la 9 ani și 8 luni pentru mărturie mincinoasă, înșelăciune, spălare de bani, uz de fals și ultraj contra bunelor moravuri, urmează pe lista Most Wanted. 

Printre cei mai căutați fugari se găsește și Dragniceru Oleg, condamnat la 9 ani, 4 luni și 20 de zile închisoare pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

De asemenea, Ion Emanuel Dan este căutat pentru executarea pedepsei, fiind condamnat la 9 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. 

Gabor Gabriel a ajuns pe lista Most Wanted după ce a fost condamnat la 6 ani, 9 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj cu tentativă de omor asupra unui polițist. 

Sirianul Omar Mukhles este căutat de polițiști pentru a-și executa pedeapsa cu închisoarea. Totodată, printre traficanții Most Wanted se numără și Popovici Gabriel Vasile, cu 3 mandate de executare. 

Pe lista Poliției Române a rămas și Enderle Ildiko, care se sustrăgea executării a patru mandate. Despre Ildiko, condamnată pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, constituirea de grup infracțional organizat, se scria în martie 2020 că a fost prinsă în Manchester. Totuși, încă figurează pe listă.

Iskandarani Zaher, condamnat pentru evaziune fiscală și Radu Romeo Marius, condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni informatice și furt, urmează pe lista Most Wanted. 

4. Most Wante... (most_wanted_politia_romana_2_98634500.jpg)

Grad Ioan este căutat de Poliția Română pentru a executa pedeapsa de 10 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. 

Următorul pe listă este Păun Claudiu Ștefan, un bucureștean împotriva căruia Judecătoria Sectorului 4 București a emis MEPI nr. 3441 din data de 05.08.2014, fiind condamnat la 9 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. 

Radu Stoica Anamaria este căutată de Poliția Română după ce a fost condamnată la 10 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional nestructurat, trafic de persoane și proxenetism.

Marta Codruț Alexandru a ajuns pe lista Most Wanted după ce, la data de 10.07.2012, Curtea de Apel București a emis mandat de arestare preventivă pe numele său pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. 

Pe lista Most Wanted mai apare Benegui Sorin Vasile, condamnat la 20 de ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Tot pentru omor calificat este căutat și Bruzlea Silviu Bogdan. În cazul său, fapta a avut loc în 2007, iar sentința de 20 de ani închisoare a rămas definitivă printr-o decizie penală a I.C.C.J. 

Mizga Valerică este, de asemenea, căutat pentru executarea pedepsei de 21 de ani și 6 luni închisoare, dată ca urmare a comiterii infracțiunii de omor calificat. 

Popescu Ovidiu, condamnat la executarea pedepsei de 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și Zhao Junguo, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, se regăsesc pe lista Most Wanted. 

5. Most Wante... (most_wanted_politia_romana3_39963300.jpg)

Un alt proxenet de pe lista Most Wanted este Piclisan Claudiu Gheorghe, acesta fiind condamnat la 10 ani de închisoare. 

Pe listă urmează Rodideal Vasile, condamnat la 12 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea următoarelor fapte: constituirea și susținerea unei grupări de criminalitate organizată, deținerea fără drept de muniție destinată armelor de război, instigare neurmată de executare la săvârșirea infracțiunii de omor calificat, instigare la săvârșirea infracțiunii de deținere a unei bacnote false în vederea punerii în circulație, conducere pe drumurile publice a unui autoturism în condiții de suspendare temporară a dreptului de a conduce. 

Stoica Marian, zis Calu, este căutat pentru executarea pedepsei pentru tentativă de omor, iar Valug Ilie pentru executarea pedepsei cu închisoarea de 12 ani, sentință dată pentru săvârșirea infracțiunii de viol. 

În același timp, Surugiu Marius, condamnat la 5 ani de închisoare pentru emiterea de file CEC pentru șapte societăți fără a avea acoperire, este căutat pentru punerea în executare a mandatului. 

Lupu Gheorghe Cristian, condamnat la 12 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de stupefiante și Ursu Romeo, condamnat pentru înșelăciune, sunt următorii pe lista Most Wanted. De asemenea, Biliuță Liviu este căutat după ce a fost condamnat la 6 ani închisoare pentru trafic de persoane. 

Tot pentru trafic de persoane este căutat și Negrea Dumitrel Iulian, zis și Pache. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce, în 2003-2004, împreună cu alte persoane, a recrutat, cazat și exploatat sexual patru femei. 

Coman Marius Cornel, condamnat la 5 ani și patru luni închisoare pentru înșelăciune, este căutat de oamenii legii. El a emis file CEC fără acoperire, în perioada 2000-2001. 

6. Most Wante... (most_wanted_politia_romana4_96589500.jpg)

Căpraru Călin a ajuns pe lista Most Wanted după ce a fost condamnat la 10 ani închisoare pentru consum și trafic de droguri de mare risc. Mandatul de executare a pedepsei datează din 2008. 

Condamnat pentru trafic de persoane și trafic de minori la 7 ani de închisoare, Usvad Dorel Cosmin se regăsește și el pe lista Most Wanted. Tot pentru trafic de persoane și trafic de minori este și căutat și Bairam Nelu

Omar Mohamad, născut în Siria, este pe lista Most Wanted a Poliției Române după ce a fost condamnat la 22 de ani închisoare pentru constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și înșelăciune în formă continuată, spălare de bani. 

De asemenea, Tănase Maria este căutată pentru punerea în executare a mandatului emis ca urmare a condamnării la 17 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. 

Zamir Mordekay, din Israel, se află pe listă pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, iar Tribunalul București a emis împotriva lui MEPI nr. 1827 în 2005. Nanaa Ammar, născut în Siria și domiciliat în Iași, a fost condamnat la 11 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și  spălare de bani. 

Condamnat la 7 ani și 6 luni închisoare pentru nerespectarea regimului materiilor explozive și căutat pentru punerea în executare a mandatului este și Vasi Radu, un cetățean din Arad. 

Pop Ioan Gheorghe, condamnat la 15 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și trecere ilegală a frontierei de stat, se află pe lista Most Wanted pentru o faptă comisă în 2003. 

Pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor este condamnat la 12 ani închisoare și căutat și arădeanul Bulzan Marius Dan

7. Most Wante... (most_wanted_politia_romana5_04856800.jpg)

Bozga Ioan este căutat pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare și este domiciliat în Baia Mare, județul Maramureș. Totodată, pe listă se află și Xia Gang, pentru punerea în executare a mandatului emis ca urmare a săvârșirii infracțiunii de omor. 

Între timp, căutat este și Tarita Gheorghe, condamnat la 16 ani închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 

Un alt infractor căutat de Poliția Română este Pandele Florentin, un bucureștean condamnat la 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. 

Baror Shmuel este căutat pentru executarea pedepsei de 5 ani închisoare pentru trafic de influență și luare de dare de mită. Pe listă a fost adăugat și Sami Youssef Fawaz, un cetățean din Libia, condamnat la 10 ani închisoare pentru infracțiunea de tentativă de omor. Tot pentru tentativă de omor este căutat și craioveanul Boicea Lucian

Chita Ion este însă condamnat la 18 ani închisoare și căutat pentru omor. Numele său este urmat, pe site-ul Poliției Române, de cel al lui Zhang Lichao, un chinez căutat pentru tentativă de omor. 

Următorul pe listă este Kumarasamy Navaneethan, un cetățean din Sri Lanka condamnat la 19 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. 

8. Most Wante... (most_wanted_politia_romana6_56886100.jpg)

Ultimele trei persoane de pe lista Most Wanted a Poliției Române sunt Cionca Sebastian Decebal, condamnat la 15 ani închisoare pentru omor, Xu Min, condamnat la 20 ani închisoare pentru omor calificat și Ion Nicolaie, condamnat la 25 de ani pentru o faptă de omor din 1993. 

9. Most Wante... (most_wanted7_00354400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel