Monica Ghiuță și Florina Cercel au murit. Csiki Camelia, mesaj emoționant

Csiki Camelia
Csiki Camelia

Jurnalista Csiki Camelia a reacționat după ce marile actrițe Monica Ghiuță și Florina Cercel au murit.

”Dumnezeu să le odihnească! În urmă cu exact trei ani, am plâns cu Monica Ghiuță în fața Palatului Regal de pe Calea Victoriei, la funeraliile Reginei Ana. Venise să aprindă o lumânare și să-i ceară astfel iertare Regelui Mihai pentru că, în urmă cu mai bine de 70 ani, a rupt din abecedarul ei fotografia Regelui pentru că așa îi ceruse învățătoarea la școală. Nu se iertase pentru gestul acela și m-a impresionat că a venit la palat, deși nu se simțea bine și se deplasa greu. I-am luat un scurt interviu și m-a impresionat atât de mult! Marea actriță plângea și eu odată cu ea, poate vi-l amintiți... Impresionant!


Ce coincidență nefericită să aflu această veste tristă la exact 3 ani și exact la comemorarea Reginei Ana!


Pe Florina Cercel am întâlnit-o o singură dată, cred. Nu am povestit zilele acestea, deși mi-am amintit imediat momentul în ziua în care a plecat și ea dintre noi. Nu pot spune că am cunoscut-o, însă când am întâlnit-o, am vorbit puțin. A fost pentru mine flatant și de neuitat!

Nu am avut ocazia să o intervievez, dar mi-am spus că nu e niciodată prea târziu. Avea un aer de om puternic și ...mi-a spus că admira ceea ce fac. De fapt, eu am crezut mereu că este superbă! Și chiar a fost! Poate de aceea m-a intimidat puțin când mi s-a adresat și mi-a vorbit atât de frumos. Îmi pare rău pentru toate aceste trei femei minunate, puternice și de care ne vom aminti cu atâta iubire!

Dumnezeu să le odihnească!

Le mulțumesc pentru ceea ce ne -au și mi-au lăsat fiecare, în felul lor, ca lecții de viață și frumusețe umană!”, a fost mesajul jurnalistei Csiki Camelia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel