Momentul în care un bărbat încearcă să intre în cabina piloţilor și să deturneze un avion Delta Airlines - VIDEO

Momentul în care un bărbat încearcă să intre în cabina piloţilor pentru a deturna avionul / Foto: Pixabay
Momentul în care un bărbat încearcă să intre în cabina piloţilor pentru a deturna avionul / Foto: Pixabay

Un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor și să deturneze un avion Delta Airlines.

Un avion al companiei Delta Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în New Mexico, după ce un pasager a vrut să intre în cabina piloților, pentru a opri aeronava care se îndrepta spre statul Tennessee, scrie The Sun. Acesta a fost oprit la timp. Bărbatul a fost imobilizat de echipaj şi alţi pasageri, care au și filmat momentul.

În imaginile video apărute în spațiul public se poate observa cum individul este pus la pământ de către trei bărbați aflați la bordul aeronavei. Aceștia încearcă să îl oprească să intre în cabina piloților. Apoi, unul dintre aceştia își scoate cureaua pentru a-l lega pe atacator. În tot acest timp, individul strigă: “Opriţi avionul” și cere să i se dea drumul. Pasagerii se uită uimiți și șocați de cele întâmplate.

Avionul a decolat din Los Angeles și ar fi trebuit să ajungă în Nashville. Totuși, din cauza bărbatului care a încercat să oprească cursa, aeronava a aterizat în Albuquerque. Acolo, individul a fost preluat de poliție și FBI.

“M-am aflat pe rândul al treilea și am asistat la tot ce s-a întâmplat. Înfricoșător, dar însoţitorul nostru de zbor de la Delta, Christopher Williams, a acționat rapid. La fel au făcut și câțiva pasageri din jurul meu.”, a fost mesajul pe care Jessica Robertson l-a postat pe Twitter. 

“Pasagerul nu a avut succes. Avionul a aterizat în siguranță, iar individul a fost reţinut de poliție și FBI. Este în custodie acum.”, a anunțat, într-un comunicat de presă, compania Delta Airlines.

Nimeni nu a fost rănit în timp incidentului. Deocamdată nu se știe de ce bărbatul a încercat să oprească avionul. Oamenii legii investighează acest caz.

Alertă cu bombă într-un avion al companiei Air France

Un avion de pasageri care venea din Ciad a fost evacuat, joi după-amiază, după aterizarea pe un aeroport din Paris, din cauza suspiciunilor privind un dispozitiv suspect, transmite Mediafax. Piloţii au declanşat alerta de securitate după ce un individ s-a conectat la frecvenţa radio şi a afirmat că la bord ar fi o bombă.

A fost înfiinţată o celulă de criză, a declarat ministrul de Interne, Gerald Darmanin. Echipele de intervenție au cercetat avionul ore în șir, dar ulterior au anunțat că nu au găsit niciun dispozitiv exploziv la bordul avionului de pasageri.

VEZI ȘI: Alertă cu BOMBĂ într-un avion al companiei Air France. Pasagerii, evacuați de urgență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel