Momentele de groază pentru un paparazzo: Mi-au băgat mâna în gât!

Un paparazzo Spynews susține că a fost agresat într-un club din București.

Cel care a reuşit să înregistreze imagini de la clubul de fiţe din Bucureşti vizitat de ISU a fost grav agresat de către aşa-zişi "bodyguarzi" nelegitimaţi, scrie spynews.ro.

"Am primit o informaţie cum că la acel club de fiţe din nordul capitalei se află cei de la ISU care împreună cu jandarmeria evacuează clubul. Când am ajuns la acel club, se aflau foarte multe persoane, 30-40 de persoane. Nu făceau scandal, dar erau foarte supăraţi că nu-şi mai puteau ţine balul, la care trebuiau să vină în jur de 700 de persoane şi pentru care deja plătiseră. În timp ce organizatorii relatau ce s-a întâmplat acolo şi în timp ce făceau mici repetiţii înainte să înceapă balul, au fost evacuaţi şi evenimentul nu va mai avea loc şi ca atare, au părăsit în linişte clubul. În timp ce eu vorbeam cu cei doi studenţi, organizatori fiind, a venit un tip cu glugă pe cap. Acesta mi-a dat peste telefon, mi-a băgat mâna în gât, ne-a înjurat, ne-a ameninţat că o să ne sechestreze acolo şi că or să ne bată. Au adus câteva maşini cu care ne-au blocat şi n-am mai putut ieşi de acolo. Ei nu reprezentau o firmă de securitate, nu aveau ecuson, nu ştiam dacă sunt agenţi de acolo... Au zis că sunt paznici la acel club. M-au înjurat, au încercat să-mi smulgă telefonul din mână, au dat cu picioarele în maşina instituţiei. Au încercat să facă mai multe lucruri, dar şi-au dat seama că nu ar trebui să facă asta. Nu au reuşit să-mi spargă aparatul, semnele nu sunt vizibile, doar mâna în gât, tras de bluză, înjurat, scuipat, picioare în maşini... Nu reprezentau nici echipament specific clubului, nici legitimaţii nici nimic. Poliţia a venit imediat la faţa locului. Nici atunci nu s-au potolit, aduceau jigniri, ameninţau, chiar de faţă cu poliţia", a declarat acesta în direct.

Doi dintre organizatori Balului celor de la Construcţii au declarat astăzi că reprezentanţi ai ISU şi ai jandarmeriei şi-au făcut apariţia la locul unde avea să se petreacă balul pentru care plătiseră şi la care urmau să vină 700 de persoane. Balul a fost anulat, iar clubul a fost evacuat imediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel