Moise Guran: "Jenibil! Aleșii s-au milogit să nu le fie ridicată imunitatea"

Jurnalistul Moise Guran a scris un articol în care comentează cu privire la ridicarea imunității "aleșilor" din Parlament.

Într-un articol postat pe Biziday.ro, intitulat "De la marţea neagră la cea albă şi retur", Moise Guran explică faptul că atitudinea "aleșilor" a fost o combinație între penibil și jenant, mai exact "jenibil".

"Absolut jenibil modul în care o serie de aleşi s-au milogit de colegii lor parlamentari să nu le ridice imunitatea. Să vii la tribuna forului legislativ al ţării noastre şi să vorbeşti despre nevinovăţie şi principii ale Justiţiei când, de fapt, nimeni nu te trimite încă la puşcărie, fiind vorba doar despre un vot care te reaşează pe tine, Alesule, între ceilalţi pământeni, şi despre un vot care va permite magistraţilor să stabilească dacă eşti vinovat sau nu, asta chiar frizează cabotinismul actorilor de telenovele."

Citește și: INVALIDARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. Moise Guran, scenariu halucinant: CCR poate invalida alegerile

Acesta a scris că  nu înțelege de ce ar trebui să ne fie milă de un senator sau de un deputat căruia i se ridică imunitatea.

"Aşa jalnică este starea mea de cetăţean fără imunitate, încât ar trebui să-l bocesc pe cel care se va coborî la aceeaşi condiţie cu mine ca să poată fi cercetat?", este de părere Moise Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel