Mobilizare anti-Cheloo, după X Factor-VIDEO

paolo_00830300
paolo_00830300

Prima gală din sezonul 3 al X Factor s-a lăsat cu multă emoție, dar și cu tensiune.

Unul dintre cele mai încordate momente a fost acela când italianul Paolo Lagana a pășit pe scenă îmbrăcat fiind într-un parpalac cambrat și încălțat cu pantofi cu toc. Totul s-a terminat cu o mobilizare anti-Cheloo.

De la ce a pornit mobilizarea anti-Cheloo?

În ediția de duminică seară, de la ora 20.30, Paola Lasagna – concurentul homosexual din grupa Deliei – a interpretat melodia “Paparazzi” de la Lady Gaga. Cântărețul a apărut la X Factor îmbrăcat deloc pe gustul celui mai dur jurat – Cheloo. Acesta din urmă nu a pierdut ocazia de a-l critica fără nicio ezitare după ce a terminat de interpretat melodia. “Delia poate să te ia acasă. Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, tot ceea ce reprezinți. Țara asta te va trimite acasă, cu siguranță”, i-a spus Cheloo, iar la scurt timp s-a întors la spatele la el, în timp ce Delia și Dan Bittman i-au comentat prestația.

VIDEO

 Sesizare către Consiliul Național al Audiovizualului

În consecință, a fost postat un mesaj pe un grup de Facebook unde oamenii sunt rugați să facă o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) cu privire la atitudinea și comentariile homofobe făcute de Cheloo.

‘‘Aseara, la X Factor, Cheloo a declarat după reprezentația unui concurent gay că: "Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă". Vă invităm să faceți o sesizare la CNA cu privire la atitudinea și comentariile homofobe ale lui Cheloo: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html. Dacă pentru emisiunea "4 nunți și o provocare", care portretiza nunta a 2 bărbați gay, ProTV a primit 2000 de plângeri din partea homofobilor, câte credeți că putem strânge noi? Împreună putem arăta că nu mai toleram ca mass media să perpetueze atitudini discriminatorii și pline de ură față de comunitatea LGBT”, a fost mesajul făcut public pe Facebook pe grupul “Elevi/Studenți și Agnostici”.

Trustul Intact ar trebui să renunțe la colaborarea cu Cheloo

De asemenea, pe blogul Arhbilog.ro, a fost publicat un articol despre atitudinea lui Cheloo de la emisiunea X Factor. Bloggerului i s-ar părea normal ca trustul Intact să renunțe la colaborarea cu el.

“Nu se poate să îi spui asta unui om care nu are altă vină decât că preferă să facă sex altfel decât tine. Nu poți să te degradezi în halul acesta. Nu poți. E subuman, este limita de jos a suportabilului. Dacă mâine, Intactul nu anunță că Cheloo nu mai este jurat la X-Factor, undeva, existențial, noi ca popor, avem o problemă pestilențială.
Grea.
Gravă. Cheloo, odihnește-te în pace…”, a fost o parte din materialul publicat pe Arhiblog.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel