Moțiunea pe transporturi, în dezbatere în parlament

Moţiunea simplă, iniţiată de USR, urmează să fie dezbătută luni în plenul Camerei Deputaţilor iar conform deciziei Biroului Permanent al Camerei, votul va fi dat în plenul de miercuri.

Uniunea Salvaţi România a depus, miercuri, în plen, moţiunea simplă intitulată "Ministerul Transporturilor sub PSD este ministerul anti-autostrăzi". Documentul a fost semnat de parlamentari USR, PMP şi neafiliaţi. Semnatarii moţiunii simple spun că ministrul Lucian Şova "a făcut praf" toate proiectele mari de infrastructură ale României, iar mandatul său este un şir de declaraţii sfidătoare, de gafe, de nerealizări, blocaje şi decizii dezastruoase.

"Domnule ministru al Transporturilor Lucian Şova, aţi afirmat recent în şedinţa Comisiei pentru transporturi că atunci "când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari şi vor pleca multinaţionalele". Este o afirmaţie incredibilă. Un ministru al Transporturilor ar trebui să fie un campion al infrastructurii. Un susţinător al autostrăzilor. Dvs., din contră, sunteţi un veritabil ministru Anti-Autostrăzi.

Pentru dvs., lipsa autostrăzilor e în regulă pentru că românii rămân cu salarii mici. Asta este logica PSD privind infrastructura, asta explică de ce nu avem nici drumuri moderne, dar nici salarii decente pentru români.  E nevoie de un om competent şi capabil la minister", conchid semnatarii în textul moţiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel