EXCLUSIV  MITING PSD. Pieleanu: Adevărata MIZĂ

Roxana Neagu / 08 mai 2018 / 18:11 Salveaza PDF Comentarii
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

MITING PSD. Sociologul Marius Pieleanu a vorbit, pentru DCNews, despre marele miting pe care urmează să-l organizeze PSD. 

MITING PSD.  PSD ar urma să organizeze un miting așa cum nu a mai fost văzut în România. Mitingul va fi pentru susținerea familiei tradiționale. 

Sociologul Marius Pieleanu a spus, pentru DCNews, care este adevăratul scop al acestui miting. 

”Inițiativa PSD de a organiza un miting, pretextându-se susținerea ideii de familie tradițională e una bună, dintr-un motiv foarte simplu: dat fiind faptul că-n ultima vreme se pune la îndoială forța Partidului Social Democrat, un miting cu o participare masivă a membrilor și simpatizanților PSD ar infirma această percepție falsă în opinia mea a Opoziției politice față de PSD. Acesta ar fi marele câștig. PSD ar face o demonstrație de forță, iar PSD, așa cum îl cunosc eu și cum este organizat, are capacitatea de a face demonstrații de forță când își dorește lucrul acesta. Acum că motivul este cel al familiei tradiționale, susținerea unui referendum pe acest motiv nu are importanță. Important e să fie o participare mare la acest miting”, a spus sociologul Marius Pieleanu la DCNews

[citeste si]

PSD ar urma să organizeze un mare miting în București, în Piața Victoriei, pentru susținerea familiei tradiționale. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25