Mirela Vaida - Tavi Clonda, REPLICI DURE la Antena 1. Soțul Gabrielei Cristea, bătut cu propria armă

Tavi Clonda a avut un comentariu acid la adresa Mirelei Vaida chiar în direct, la Antena 1, unde aceasta prezintă emisiunea "Acces direct". Toate bune și frumoase, doar că la un moment dat, realizatoarea TV i-a dat o replică prin care cel care a ieșit șifonat a fost chiar cântărețul.

"Gabriela Cristea a adus pe lume primul ei copil. După o lungă așteptare, vedeta și iubitul ei, Tavi Clonda, au primit cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu", a zis Mirela Vaida.

Aceste declarații l-au deranjat pe Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, care se afla în legătură directă la Antena 1.

"Cu riscul de a te supăra pe mine, sunt iubitul ei soț, deci sunt soțul ei, nu iubitul ei. Și este și primul copil al meu, nu doar al Gabrielei", a zis Tavi Clonda.

Mirela Vaida i-a dat o replică: "Nicio secundă, Doamne ferește, nu am vrut să îți subminez importanța. Așa te-am și prezentat... am zis fericiții părinți. Dar tu crezi că oamenii de acasă nu știu cine este Tavi Clonda? Nu știu că ești soțul Gabrielei Cristea? Eu mă bucur pentru tine, îți spun toate cele bune și tu vii cu astfel de ajustări care nu își iau locul. Felicitări oricum!".

VEZI ȘI: Mirela Vaida - Gabriela Cristea, gest TAXABIL. Cum s-a întors roata

Tavi Clonda a continuat: "Am simțit nevoia să fac aceste precizări".

[citeste si]

Mirela Vaida a mai zis: "Ai uitat când anul trecut, exact pe data aceasta, la premiile Radar de Media, tu mă luai pe mine, puțin la mișto, pe Facebook? Uite că eu nu port ranchiună. Suntem oameni înainte de toate și suntem colegi. Să vezi ce mică este lumea. Uite, acum astăzi eu te felicit. Important este să fim oameni și să nu avem faze de-astea de concurență chiar dacă lucrăm la două posturi diferite. Poate mâine-poimâine ești coleg cu noi. Poate mă inviți la botez, poate vii cu Gabi la mine în emisiune. Important este să fim oameni și să nu avem astfel de răutăți care se pot întoarce împotriva noastră la un moment dat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel