„Mireasa din Istanbul”. Povestea noului serial de la Kanal D

Începând de miercurea viitoare, 8 noiembrie, telespectatorii Kanal D vor avea parte de reîntâlnirea cu unul dintre cei mai talentați actori ai Turciei, Ozcan Deniz, în producția „Mireasa din Istanbul”.

Acesta a cucerit deja publicul din România cu rolul din producțiile de succes „Ziua în care mi s-a scris destinul” și „Havin: două vieți, o dragoste”, difuzate tot de Kanal D . 

Actor, cantăret, scenarist, producător și regizor, Ozcan Deniz este unul dintre cei mai influenți artisti din Turcia. 

Celebrul actor și-a construit incă din adolescență o carieră solidă si nimic nu a fost prea dificil în a-și urmă visul de a deveni un artist complet.

A renuntat la scoală la 13 ani pentru a urmă o carieră muzicală.

“Nu cred în succesul care vine peste noapte. În spatele unei cariere solide, indiferent de domeniu, este nevoie de multă muncă. În cazul unei cariere artistice, pe langă muncă, trebuie să pui și mult suflet. Nu îmi pot imagina viată fără scenă, fără platourile de filmare, fără public”, a declarat Ozcan Deniz.

Serialul "Mireasa din Istanbul", în care Ozcan interpretează un rol excepțional, se concentrează in jurul unei incredibile povești de dragoste între doi oameni diferiți ca statut social, și care, aparent, nu au nicio sansă de a fi impreună. Telespectatorii vor fi martorii conflictului dintre două lumi, cea traditională și cea modernă.

Sureyya (Asli Enver) este o frumoasă tanără, proaspăt absolventă de Conservator, care incearcă să își facă debutul în tumultuoasă industrie muzicală. În viată ei apare un tanăr si bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozcan Deniz). Iubirea dintre cei doi va trece prin incercări teribile.

"M-a captivat această poveste din clipă in care am primit scenariul. Am retrăit emoțiile începuturilor mele în domeniul muzical", a mai precizat Deniz.

Serial "Mireasa din Istanbul" va debuta miercuri, 8 noiembrie, de la ora 20.00 la Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel