Mircea Toader despre Boldea: Era prea rătăcit

Mircea_Toader
Mircea_Toader

Analizând modul în care deputatul Mihail Boldea a fost promovat în PDL, șeful organizaţiei judeţene a PDL Galaţi, Mircea Toader,  a declarat pentru Adevărul că nu se poate debarasa de răspunderea politică, însă nu are ce să-și reproșeze, deputatul fiind ”prea rătăcit” pentru a mai putea fi îndreptat pe calea cea dreaptă.

Întrebat dacă are ce să-și reproșeze în legătură cu promovarea lui Mihail Boldea în rândurile PDL, Mircea Toader a afirmat: ”Sigur nu pot să mă debarasez de răspunderea politică, dar, la urma urmei, era un tânăr avocat pe care organizaţia l-a promovat pentru că îndeplinea toate condiţiile de promovare. Adică să fi activat, să fi fost bun pe un domeniu căutat cum este cel juridic, capitol la care nu stăm foarte bine”.

În condițiile în care aflase că existau semnale că Boldea era suspicionat de mai multe fapte penale, președintele PDL Galați a solicitat organelor de anchetă date lămuritoare. ”Răspunsul a fost că toate plângerile s-au soluţionat cu NUP. Un avocat are multe plângeri. Dacă acum s-au reîntors anumite dosare care primiseră NUP în trecut, nu este vina mea”, a mai spus Toader.

În legătură cu acuzațiile lui Boldea, precum că Mircea Toader se află în spatele dosarului său, după patru ani de la promovarea sa în Parlament, liderul PDL susșine că nu  avut nici cea mai contribuție la dosar. ”Noi ne-am certat după ce el a avut tot felul de poziţii, l-a atacat pe premier, l-a atacat pe preşedintele de organizaţie (Mircea Toader - n.r). El a candidat pentru funcţia de secretar general al organizaţiei, iar colegii nu l-au ales şi din acest motiv a plecat din partid”.

Totodată, Toader consideră că Mihail Boldea nu a putut fi îndreptat pe calea cea dreaptă, întrucât era ”prea rătăcit”.

”Noi am încercat ca în Biblie să îl facem să renunţe la rătăcire, dar era prea rătăcit”, a explicat democrat-liberalul.

Despre fratele lui Mihail Boldea, Toader nu dorește ca PDL Galați să-i retragă sprijinul politic lui Valentin Boldea pentru funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică, în pofida faptului că există probleme de imagine, întrucât ”funcţia lui este o funcţie tehnică şi este câştigată prin concurs”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel