Mircea Negulescu. Bolcaș: Sunt îngrozit

Procurorul Mircea Negulescu a declarat la ÎCCJ că a fugit de acasă din cauza presiunii mediatice. Avocatul Lucian Bolcaș spune că este îngrozit de ceea ce a auzit de la Negulescu și vrea ca prin actul de justiție să se realizeze și o salubrizare socială. 

Procurorul Mircea Negulescu a încercat să impresioneze magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție, invocând problemele pe care le are în ultima perioadă din cauza mediatizării cazului său. Lucian Bolcaș a avut o reacție extrem de dură. 

"Eu când am auzit avatariile acestui procuror, pur și simplu am fost îngrozit. Cred că acum nu se produce doar un act de justiție, ci de salubritate socială, când asemenea specimene, că nu pot să-i numesc astfel pe acești oameni care și-au făcut o profesie de credință din a distruge destine vor fi măturați din perimetrul vieții noastre sociale. Interesant este că una dintre declarațiile înregistrate, pe care am ascultat-o din nou, în care vorbește despre sprijinitorii săi pe care îi va scoate la înaintare dacă va fi nevoie. S-ar părea că aici este o problemă. Ce știe și ce scoate la înaintare acest individ care nu are nici un Dumnezeu?' a spus Lucian Bolcaș la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel