Mircea Lucescu, atacat dur în Ucraina de un fost antrenor de la Dinamo Kiev: ”Să plece!”

Mircea Lucescu este atacat dur în presa din Ucraina, după ce a anunțat că va rămâne la Şahtior Donețk doar dacă va fi schimbat formatul campionatului. Tehnicianul român vrea ca şi în Ucraina să fie implementat un sistem cu play-off şi play-out, aşa cum se va întâmpla în Liga 1 din sezonul următor.

"E ciudat că spune asta. El e mereu nemulţumit. Nimeni nu comentează, nimeni nu are ceva de reproşat, doar Lucescu are nişte probleme. Dacă nu-i convine aici, dacă nu-i place în Ucraina, să-l trimitem în România. Să plece! Nu înţeleg care e problema lui", a declarat Oleg Luzhny, un fost jucător important al Ucrainei şi fost antrenor al lui Dinamo Kiev, citat de prosport.ro.

Conducerea clubului Şahtior Donețk a decis să facă publică discuţia purtată cu Mircea Lucescu referitoare la prelungirea contractului. Înţelegerea românului cu ”minerii” expiră la finalul actualului sezon, iar tehnicianul de 69 de ani este curtat de mai multe echipe. Mircea Lucescu a condiţionat rămânerea la gruparea din Ucraina de schimbarea formatului campionatului.

Mircea Lucescu a preluat-o pe Şahtior în 2004, iar de atunci a câştigat 8 titluri de campion, 5 Cupe, 5 Supercupe şi a triumfat şi în ultimul sezon de Cupa UEFA, în 2009. În ultima perioadă, Mircea Lucescu a primit mai multe oferte din Turcia, cele mai insistente cluburi fiind Fenerbahce şi Beşiktaş.

Citește și: Klaus Iohannis, criticat de unul dintre cei mai mari români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel