EXCLUSIV  Mircea Șendruc, interviu. Metoda prin care tânărul vrea să unească românii

MIRCEA ȘENDRUC
MIRCEA ȘENDRUC

Mircea Șendruc, de profesie inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, a fost invitat la DC News.  

Tânărul a vorbit despre proiectul pe care îl coordonează, în anul Centenarului, pentru românii din țară, dar și pentru cei plecați în afara granițelor - "ROMÂNIA, 100 DE ANI DE UNITATE". Ce are de gând să facă și cum vă puteți implica, veți afla sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 12:00 în cadrul interviului pe care ni l-a acordat. Discuția poate fi urmărită atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube, în acest articol.

Prin acest proiect se dorește atingerea mai multor obiective:

Creșterea conștiinței față de valorile naționale prin organizarea a 100 de Flashmob-uri în 100 de comunități stabilite la nivel național și internațional.

Creșterea nivelului de implicare a cetățenilor români din 100 de comunități stabilite la nivel național și internațional în conservarea și promovarea tradițiilor, obiceiurilor, porturilor tradiționale.

Promovarea imaginii României la nivel internațional prin implementarea unor demersuri sustenabile de asigurare a vizibilității activităților proiectului atât în mediul online cât și în mediul offline, în scopul maximizării impactului social, cultural, istoric.

[citeste si]

Stabilirea unor relații de colaborare strategică între România prin intermediul echipei organizatoare și cele 100 de comunități selectate la nivel național și internațional în vederea derulării unor noi viitoare colaborări, proiecte, precum și a elaborării unor programe, strategii comune în domeniul conservării valorilor naționale și alte tematici de interes.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel