MIRCEA DIACONU, concurs de fotografie. Regulament concurs "EU IUBESC PATRIMONIUL CULTURAL"

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu lansează concursul de fotografii "EU IUBESC PATRIMONIUL CULTURAL", care se adresează atât fotografilor profesioniști cât și amatorilor.

Pentru început, fotografiile selectate vor fi găzduite pe pagina Mirceadiaconu.eu. existând și posibilitatea realizării, ulterior, a unei expoziții itinerante.

Contribuțiile dumneavoastră sunt așteptate până la data de 20 noiembrie 2014, la adresa de e-mail [email protected], cu subiectul "Concurs foto patrimoniu".

Regulament:

Participanții vor trebui să identifice în spațiu obiecte de patrimoniu care sunt înscrise în cataloagele existente pe site-ul Institutului Național al Patrimoniului (patrimoniu.gov.ro/ro/ și www.cimec.ro) sau în cataloage de patrimoniu existente în celelalte state membre ale Uniunii Europene și să realizeze fotografii care să surprindă relația dintre oameni și patrimoniul cultural.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica termenii de desfășurare a concursului fără o notificare prealabilă, orice modificare fiind anunțată pe site-ul concursului www.mirceadiaconu.eu.

Pentru înscriere se vor comunica datele reale de identificare: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate de reședință, număr de telefon. Organizatorul va considera in mod automat ca inscrierea cu datele participantului si transmiterea fotografiilor reprezinta acordul cu regulamentul concursului.

Se vor transmite maximum 10 fotografii cu rezoluția minimă de 2800×2100 px, format jpeg. Imaginile vor fi însoțite de o scurtă descriere. Fotografiile pot face parte dintr-o serie sau pot fi individuale, alb-negru sau color, fără ramă și fără să conțina vreun watermark.

Participantul își asumă răspunderea publicării imaginilor cu persoane private, el fiind unic responsabil pentru orice consecințe de natură juridică, directe sau indirecte, care pot aparea ca urmare a participarii la acest concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza fotografiile care au un conținut inadecvat prezentării într-un spațiu public.

Fotografiile câștigătoare vor fi promovate pe pagina de internet www.mirceadiaconu.eu și pe pagina de facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel