Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, VĂZUT la protest. Reacția lui, auzită la radio

Protestatarii au ieșit în stradă, sâmbătă, la "Revoluția" generației noastre, în Piața Universității.

O femeie a intrat în direct, la Radio ZU, și a spus că l-a văzut pe Mircea Badea la această manifestație. Amuzant este că realizatorul nu era nici măcar în București, ci la munte.

"M-a sunat o femeie la radio și mi-a spus că i se pare că m-a văzut la beculit. I-am zis: 'doamnă, nici nu eram în localitate. Eram un pic plecat la munte pentru ăla mic. Nu eram în localitatea unde se beculea. Vi s-a părut prost. Dar noi când ieșeam în stradă, pe vremea lui Băsescu, jandarmii trăgeau. Vă amintiți că i-au desprins piciorul unui cetățean. Avea fractură completă. A avut 14 operații. Atunci nu am văzut niciun becuitor să se dea cu fundul de pământ. Acum că s-a îmbrâncit unul cu unii este nenorocire. Doamnă, nici eu nu cred că v-am văzut pe vremea când ieșeam eu. Pe atunci era chiar periculos'.", a zis Mircea Badea.

Apoi, ascultătoarea i-a spus că vrea să transforme societatea. Mircea Badea a întrebat-o cum vrea să facă acest lucru. "Să fie mai mult echilibru", i-a replicat femeia de la telefon care a mai spus că nu știe exact ce înseamnă acest lucru: "Nu știu să vă zic concret. Așteptam să mă luminați dumneavoastră, că aveți mai multă experiență".

Mircea Badea, "încurcat"

Reacția lui Mircea Badea a fost: "Adică să vă spun eu de ce ați ieșit dumneavoastră să beculiți? Adică dumneavoastră nu știți de ce ați ieșit să beculiți? Trebuie să vă explic eu? Recunosc că sunt incapabil să vă spun de ce ați ieșit dumneavoastră la beculit".

În încheiere, realizatorul de la Radio ZU i-a urat sănătate și mult succes în viață.

Mircea Badea a povestit toată discuția la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel