Mircea Badea, schimb dur de replici cu Hildegard Brandl: Mă simt jignit să port un dialog cu această doamnă

Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea, a descris, în pasa cu ”Sinteza Zilei”, acțiunile PNL drept penibile, ceea ce a a deranjat-o pe liberala Hildegard Brandl.

PNL-ista l-a întrerupt pe Mircea Badea, care i-a spus: ”Doamna Brandl, nu mă întrerupeți, nu e politicos”. Hildegard Brandl i-a răspuns: ”Da, nu e politicos? Așa cum e înșiruirea cuvintelor dumneavoastră pe care aș putea să le consider o înjurătură?”. 

”Mă doare fix în cot, mă doare în cot cum le considerați dvs. Nu mă întrerupeți!” i-a spus Mircea Badea. El a continuat: ”Doamnă, sunt nepoliticos și e treaba mea!”. 

”Pe bune? E treaba dumneavoastră?” a întrebat Brandl. După ce i-a spus iar să nu-l întrerupă, Hildegard Brandl i-a spus lui Mircea Badea: ”Eu sunt aici cu treaba mea și, din întâmplare, ați intrat în aceeași emisiune cu mine, ați deschis dialogul cu niște cuvinte care chiar...”. 

”Nu intenționez să intru într-un dialog cu doamna aceasta, în niciun fel, mă simt jignit să port un dialog cu această doamnă, sunt mult prea inteligent pentru a avea un dialog cu această doamnă”, a mai spus Mircea Badea. 

[citeste si]

În continuare, Brandl a fost nemulțumită de cuvântul ”penibil”, iar Mircea Badea i-a atras atenția: ”Nu e nicio problemă cu cuvântul penibil, nu mai fiți atât de pudibondă, e un cuvând penibil, nu e nicio înjurătură, poate dvs. ați trăit în altă țară, nu prea sunteți familiarizată cu limba română, poate ar trebui să luați niște cursuri.”

”Adică este ok? Super. De acum încolo Badea- penibil, hotnews- securiști. Eu sunt de acord” a precizat liberala. Mircea Badea i-a spus că ”pe mine nu mă interesează părerea dvs. deloc, nu vreau să am un dialog cu dvs, doar că mă poluați fonic, atât.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel