Mircea Badea: Pentru ce NU au ieșit românii în stradă. Este noaptea minții!

Plecând de la cazul fetei ucise în Dâmbovița și protestele care au avut loc în România, Mircea Badea a comentat, la Antena 3, o „variantă comodă” pentru români.

„Vi se pare că statul român debordează de interes cu privire la pedofili? Mie nu mi se pare. Vi se pare că cetățeanul român debordează de interes cu privire la pedofili? Mie nu mi se pare. Cetățeanul român, dacă e să se uite la crime, violuri și nenorociri, se uită la televizor, adică la știri despre. Dar chiar să fie interesat, în sensul în care să-și facă simțit interesul la nivel de societate, nu. Absolut deloc.

Am văzut pentru ce a ieșit cetățeanul român în stradă sau pentru ce s-a manifestat frenetic. Pentru niște, din punctul meu de vedere, cretinisme. Să presupunem că ar fi fost niște minunății, dar sigur nu au ieșit pentru că nu se face nimic în România împotriva traficului de persoane, nimic susținut și adevărat împotriva pedofiliei", a spus Mircea Badea la Antena 3, în cadrul emisiunii „În gura presei".

„Pentru români, varianta comodă a fost politicienii sunt niște nenorociți, ca și cum ei ar fi venit de pe Marte, nu în urma unui vot popular. Adică sute de mii de persoane s-au dus să voteze ca să aibă după pe cine să urască și să înjure. Este noaptea minții, dar se întâmplă în România.

E și varianta comodă. Adică de ce nu sunt eu super șmecher?! Pentru că mă fură! Cine? Mă fură primarul, toată lumea. Nu înseamnă că e un mit, se poate întâmpla, dar centrându-te exclusiv pe această teză, dintr-o dată, te simți mai bine tu cu tine. Adică tu ai fost extraordinar, poate ai fi avut și avion privat, propria ta insulă, dar nu ai putut pentru că te-au furat. E foarte comod pentru populație", a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel