Mircea Badea, atac frontal la ipocrizia Facebook

În ediția de miercuri a emisiunii 100 de minute, difuzată de Antena 3, Mircea Badea  a declarat că legea defăimării este o prostie și perfect abuzivă.

"Vorbim despre legea lui Dragnea, cu defăimarea. Legea în sine este o prostie, o lege perfect abuzivă. Nu există libertate de exprimare dar cu măsură. Dar noi acum vorbeam despre ipocrizia monstruoasă a celor de pe internet, care imediat se năpustesc cu petiții și cereri la CNA, te înjură pe blog și nouă ni se pare firesc să existe o poliție pentru radio și TV, dar pe internet putem să facem ce vrem noi și să înjurăm cât vrem", comentează Badea.

Acesta a mai comentat proiectul de lege denumit "legea defăimării" și în emisiunea pe care o realizează, marți seară, arătându-se intrigat de dubla măsură.

"Ceea ce mă îngrețoșează este dubla măsură. Nimic nu mă scoate din minți mai tare. La ce mă refer: ăștia din presa scrisă sau de pe internet acum se văd în situația că dacă ai zis nasol de unul, o instanță poate să spună că l-ai defăimat și să iei 100.000 de amendă. 20.000 de euroȘi atunci ăștia din presa scrisă au conștientizat și nu sunt de acord. Altfel, toate japițele de pe internet, acum pentru că le-am zis eu japițe, se vor plânge la DNA. Să îi dea amendă lui Badea. Că i-am defăimat. Aceste forme de viață nu au niciun fel de limită a tupeului. Lipsa lor de logică este cronică. Ca atare, ei nu au nicio problemă să meargă la CNA să facă plângeri, dar când sunt ei în situația în care ar putea fi amendați, iată că este atentat la libera exprimare. Mi-e scârbă!" spunea acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel