Mircea Badea: Dacă ți-ai luat țara înapoi pe banii mei, taci dracu din gură!

[] []

17 iun 2015 / 18:29
Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea și Mihai Gâdea
Mircea Badea și Mihai Gâdea

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea s-a declarat deranjat, pe Facebook și-n emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, de expresia "ne-am luat țara înapoi", folosită de românii din diapora.

(w670)

"Eu întrebam pe Facebook și când pui astfel de întrebări te înjură. În continuare sunt preocupat de expresia "ne-am luat țara înapoi" și, având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat, mă gândesc dacă cei care și-au luat țara înapoi plătesc și impozite sau și-au luat țara înapoi pe banii mei. Că dacă ți-ai luat țara înapoi pe banii mei, taci dracu din gură!", a spus Mircea Badea, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Realizatorul de televiziune subliniază că mulți dintre românii din străinătate consideră că fac un gest eroic dacă trimit bani de biscuiți în țară și se întreabă "Care e diferența dintre o sută de lei produsă la Tecuci și o sută de lei produsă la Londra? Și eu îmi cumpăr biscuiți la mine în țară, dar, pe lângă asta, plătesc și impozite. Și eu contribui la economia României". 

"Mi se absolut cretină expresia. Pe banii mei, ei nu-și iau țara înapoi", a conchis Mircea Badea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26