Miray Daner, „Hilal”, din “Patria mea ești tu!”, îndrăgostită nebunește

Miray Daner, tanara care interpreteaza rolul lui Hilal, mezina cuplului Cevdet (Halit Ergenc) – Azize (Berguzar Korel), din serialul "Patria mea esti tu!", a descoperit dragostea adevarata.

La doar 18 ani, Miray este indragostita de actorie, pe care o considera "dragostea adevarata".

"Am descoperit dragostea adevarata, este actoria! Imi iubesc munca si oricat de obosita as fi, cand ajung la filmari ma simt foarte bine", spune actrita.

Miray Daner, care provine dintr-o familie de artisti, a debutat in actorie la varsta de 7 ani, cu personajul "Doll Nergis" in seria fantastica Bez Beekek, iar de atunci rolurile au curs fara oprire. Miray se poate lauda ca a impartit scena cu artisti consacrati, ea interpretand partituri actoricesti alaturi de Metin Akpınar, Oya Aydogan, Cetin Tekindor, Vahide Percin, Celile Toyon, Halit Ergenc, Nejat İsler, Nurgul Yesilcay.

"Am facut actorie de mica si am luat foarte in serios profesia aceasta. Actoria face parte din mine. Sigur ca este o munca obositoare, dar frumoasa si sunt mandra ca am avut ocazia sa joc alaturi de actori atat de talentati, de la care am invatat enorm", spune aceasta.

Miray Daner a studiat violoncelul, pianul, a facut studii pentru voce (educatie vocala) la secția de Muzica, la Liceul de Arte Frumoase Cemal Resit Rey, si continua sa studieze in cadrul Departamentului de Muzica al Universitatii de Arte Plastice, Mimar Sinan.

Mentorul talentatei Miray este Metin Akpinar, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni actori ai cinematografiei turcesti.

Miray Daner poate fi urmarita in rolul lui Hilal, din serialul "Patria mea esti tu!", difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel