Mioara Roman: Am pierdut tot ce au muncit 3 generaţii

La doua săptămâni după ce a pierdut procesul cu Regia protocolului de stat, legat de chiria vilei din Primăverii în care a stat până de curând, Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, dezvăluie drama prin care trece. 

Mioara Roman trece prin clipe grele, în condițiile în care nu are alte venituri în afara pensiei de profesor, după ce a pierdut procesul în care cerea să fie exonerată de la plata a peste 370.000 de euro, chirie și penalități pentru locuința de protocol din cartierul Primăverii. 

"Nu știu ce o să fie, o să mă judec, o să ajung la CEDO pentru că problema e că nu poți să ceri o chirie exorbitantă pe ceva care e ridicol. Păi să oprească din pensie că familia Roman nu are niciun fel de avere, deşi am pierdut tot ce au muncit trei generaţii... Nu mai am nici bijuterii. Nu au ce să îmi ia, nu mai am nici mașină, niciun fel de bunuri. Să îmi ia din pensie! Acum am 19 milioane", a declarat Mioara Roman, la Antena Stars.

Mioara Roman, obligată de instanță să plătească chiria casei din Gogol 2 către RA-APPS

Vila RA-APPS din cartierul Primăverii, pentru care Mioara Roman trebuie să plătească aproape 400.000 de euro, i-a fost atribuită, în luna februarie, fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă.

Nici până la această dată, fostul șef al statului nu s-a mutat în vila care i-a fost atribuită, întrucât imobilul a necesitat reparaţii şi lucrări de renovare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel