Ministerul Sănătății, campanie revoltătoare despre femei

O tânără stă zâmbitoare, în fața camerei de fotografiat, cu o clepsidră în mână transmițând următorul mesaj: "Frumusețea nu are vârstă. Fertilitatea da".

Aceste sloganuri cum ar fi "Pregătește încă un pat pentru viitor" sau "Nu așteptați barza" au fost ideea ministrului Sănătății din Italia pentru a celebra "Ziua fertilității" pe 22 septembrie. Cu toate acestea, subiectul s-a transformat într-o polemică pe Twitter. Mulți oameni au calificat campania drept retrogradă și medievală punând astfel presiune pe femei să rămână însărcinate.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății a spus că va modifica această campanie, după criticile primite, pentru a îmbunătății comunicarea  cu publicul.

Ministrul Sănătății a intervenit și a spus: "Nu am vrut să jignim pe nimeni. Dacă mesajul nu a fost primit așa cum am sperat îl vom schimba".

[citeste si]

Femeile s-au revoltat imediat pe rețelele sociale când au văzut campania și s-au întrebat în ce secol trăim. Multora le-a adus aminte de Mussolini care spunea că datoria femeii este să nască copii, scrie BBC MUNDO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel