Mihai Morar, cu ochii în lacrimi: ”Ce-am făcut să merit asta?” - VIDEO

La începutul acestei săptămâni, Mihai Morar și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost copleșit de gândurile frumoase venite din partea celor dragi, dar cel mai mult l-a emoționat un mesaj de suflet din partea îndrăgitei actrițe Draga Olteanu Matei. Prezentatorul emisiunii ”Răi da’ buni” a mărturisit că momentul l-a făcut să aibă lacrimi în ochi.

”Ce-am făcut eu să merit asta?!? Cea mai frumoasă urare pe care am primit-o anul ăsta de ziua mea. Până la ochi umezi. Mulțumesc infinit, Draga Olteanu Matei. Mulțumesc, Draga noastră. Iartă-mă, vârsta și statutul mi-ar fi impus să îți vorbesc cu dumneavoastră, cum m-a învățat mama și tata. Ți-am vorbit la per tu. Pentru că te simt aproape. Aproape... singură”, a scris Mihai Morar pe contul personal de socializare, loc unde a postat și clipul cu actrița care i-a transmis gânduri frumoase.

În plus, vedeta Antenei 2 a menționat că Draga Olteanu Matei este una dintre valorile țării de care nici un prezentator TV nu ar trebui să își bată joc. Acesta a mai spus că marea actriță, care a jucat în filme românești celebre, face parte din categoria numelor sonore în fața cărora nu poți face altceva decât să te-nclini.

”Nu aș permite nimănui să terfelească, din prostie, orgoliu sau teribilism, un nume cum e cel al Dragăi Olteanu Matei. Da, există subiecte, persoane, pe care nu le poți lua la mișto într-o țară în care unii își permit totul. Mai sunteți câțiva, îi poți număra pe-o mână. Tu, Draga, la Piatra Neamț. Florin, la Cluj. Beligan pe un scaun, singur pe scenă. Stela, încă toată un zâmbet. Arșinel, într-o rezervă...”, a continuat Mihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel