Mihai Gâdea, PLÂNGERE. AMENINȚARE cu MOARTEA după emisiunea de marți

Mihai Gâdea a fost amenințat cu moartea. 

Jurnalistul a spus că miercuri va sesiza autoritățile în acest caz.

"După emsiunea din seara asta, am fost amenințat cu moartea. Mâine depun plângere, iar seara arăt dovada amenințării", a zis realizatorul emisiunii "Sinteza zilei".

Ziaristul a tratat marți seară, la Antena 3, subiectul următor: "Corupția, brand de țară. Cine este în spatele denigrării României". Mihai Gâdea a prezentat un documentar transmis de canalul tv Arte care se concentrează pe "vârfurile de lance" ale luptei anticorupție.

"În momentul în care faci o salată, pui și un pic de Vanghelie, un pic de Udrea, dar o vedem și pe doamna Vasilescu, unde instanța a spus că faptele nu există, l-am văzut și pe Ludovic Orban, care a fost găsit nevinovat. Hmmm. Dar cei din Franța și din întreaga lume nu știu asta. Dar noi, care nu suntem căzuți în cap, ne uităm la personajele de aici. Au ceva în comun toți. Domnul Codru Vrabie, trebuia să fie băgat în CSM, dar nu a fost votat. Este reprezentantul ONG-ului Funky Citizens, colaborator la Fundația Soros-România. Mă rog, neimportant", a spus Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei".

Precizăm că nu este prima dată când realizatorul TV este amenințat cu moartea.

[citeste si]

În 2014, jurnalistul a primit următorul mesaj: "Pregătesc ceva: Voi toţi vă imaginaţi ce. Doar Gâdea nu se aşteaptă ce-i pregătesc. Vine o seară senină când va pleca de la Antene şi va bubui cu tot cu maşină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel