Mihai Bendeac, sentiment unic: Parcă eram hipnotizat. Est foarte rar acest sentiment

Mihai Bendeac a trăit, de curând, un sentiment unic. Actorul a făcut mărturisiri.

Un număr de magie le va aduce zâmbetul pe buze juraților mâine searã, de la 20:00, în cadrul celei mai noi ediţii iUmor, de la Antena 1. Spaniolul Mario Lopez este magician și şi-a descoperit talentul în urmã cu 10 ani, când fãcea trucuri pe stradă. Totul s-a schimbat însã acum 4 ani, când a început să țină spectacole mari de magie în toată lumea.

Cheloo a fost impresionat de cât umor a putut să aibă concurentul folosindu-se doar de un pachet de țigări. "Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească. Regretăm că este unul dintre numerele bune de la iUmor, pentru că noi ne-am obișnuit cu răul și nu ne șimțim confortabil în momentul când cineva vine și ne întrerupe starea de apăsare", a declarat amuzat juratul.

"Parcă eram hipnotizat"

Și Mihai Bendeac a fost tulburat de numărul de magie: "Cât timp a fost pe scenă, nu m-am gândit la nimic altceva, parcă eram hipnotizat. Are capacitatea extraordinară de a nu prezenta un număr, ca și cum apare cineva în fața ta și dacă tot e acolo, face ceva senzațional. E foarte tare sentimentul acesta și este foarte rar!".

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel