Michael Bolton a cântat pentru Vanghelie la o cină din Monte Carlo

Vanghelie oana
Vanghelie oana

Marian Vanghelie a avut un mini-concediu de vis în principatul Monaco. Împreună cu prietena sa, Oana Niculescu-Mizil, primarul ”care este” s-a cazat la cel mai bun hotel de pe Coasta de Azur, unde prețurile unei camere pornesc de la 1.200 de euro pe noapte.

[caption id="attachment_351165" align="alignleft" width="310"] foto: rtv.net[/caption]

Hotel Metropole a câștigat, doi ani la rând, competiția Best Hotels of the World. Este, însă, posibil ca vedete cum este Marian Vanghelie să beneficieze de mari discount-uri, fiindcă fac reclamă hotelului. Sâmbătă, cuplul de la sectorul 5 a mers la concertul Michael Bolton, din Salle des Etoiles (Sporting Monte-Carlo). De remarcat că festivitatea a impus un cod vestimentar sobru, ținuta de seară fiind obligatorie. Un bilet a costat circa 170 de euro, inclusiv cina, dar băuturile au fost achitate de spectatori.

Pentru cei care n-au rezervat din vreme o masă în Salle des Etoiles, biletele la suprapreț au sărit de 500 de euro. La aeroport, Oana a fost zărită de alți pasageri cu o frumoasă geantă de mână, care părea a fi un Hermes. Modelul original are un preț de catalog de 3000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel