EXCLUSIV  Mișcare FĂRĂ PRECEDENT la PNL. Liderul Ovidiu Anghel, prima reacție: Doamne ferește!

Sâmbătă a fost răscoală la sediul PNL Buzău. Gruparea Bădulescu - Caton Mateeșescu a chemat la partid zeci de liberali cu scopul de a semna o petiție pentru demiterea actualului lider PNL, Ovidiu Anghel.

Intrarea în sediu a fost bine păzită de mai mulți bodyguarzi care permiteau accesul în sală doar politicienilor aflați pe listă. Contactat de DC News, liderul PNL Buzău, Ovidiu Anghel, a spus că mișcarea de astăzi l-a surprins în contextul în care nimeni nu i-a reproșat nimic.

"Am fost plecat la București. Am aflat de această întâlnire informală a domnilor Mateeșescu și Bădulescu. Nu știu ce au de gând. Se apropie alegerile parlamentare și probabil devin foarte efervescenți în această perioadă, dar totul trebuie făcut într-un cadru instituțional, statutar. Până acum nu și-au manifestat nicio problemă", ne-a spus Ovidiu Anghel în exclusivitate.

Întrebat dacă este adevărat că liberalii de la Buzău i-au cerut să demisioneze până sâmbătă la ora 10:00, Ovidiu Anghel ne-a zis: "Doamne ferește. Mie nu îmi dă nimeni ultimatum. Nu înțeleg ce au de gând dumnealor. Eu le recomand să se exprime statutar în cadrul Comitetului Executiv Județean. Nu este nicio problemă. Acolo își pot spune toate păsurile și dorințele".

Aducea unor bodyguarzi la sediul PNL i s-a părut stranie liderului de partid.

"Mi s-a părut ciudat. Noi suntem un partid deschis. Permitem accesul tuturor membrilor. Pentru chestiunea asta probabil vor răspunde în fața Comitetului Executiv", ne-a mai zis Ovidiu Anghel.

[citeste si]

"Nu am vorbit cu liderii PNL de la București. (...) Pentru mine este o surpriză pentru că prioritatea pentru colegii mei de la Buzău trebuia sa fie alegerile parlamentare, nu ceea ce fac ei odată la șase luni, adică mici puciuri. Domnii Bădulescu și Mateeșescu fac mici puciuri o dată la șase luni. Eu cred că acolo au fost niște presiuni ale domnului Adrian Mocanu pe care înțeleg că l-au invitat la partid, ei care până acum nu îl suportau. Mi se pare ciudat. Eu am spus de la început că domnul Adrian Mocanu nu are ce căuta în PNL", a mai zis Ovidiu Anghel pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel