Morar, despre o tragedie cumplită: De ziua lui, am îngropat-o pe mama sa

Mihai Morar a povestit o întâmplare care l-a emoționat până la lacrimi. Duminică, omul de radio a avut o experiență pe care nu o va uita mult timp de acum înainte.

Mihai Morar a întâlnit un băiețel care și-a dorit din tot sufletul să facă o poză cu el. Ulterior, vedeta a aflat că micuțului și-a îngropat mama chiar de ziua lui. Colegul lui Buzdugan a povestit toată întâmplarea pe pagina sa de Facebook.

"Era deja ora prânzului, coborâsem în restaurantul hotelului după Carnavalul pe care îl prezentasem azi-noapte. Îmi sorbeam cafeaua cu gânduri când s-a apropiat de mine un puști slab, pe la vreo 10 ani, însoțit de bunica lui: Domnul Morar, ce bucurie să vă vadă! El își dorește să ajungă la fel ca dumneavoastră atunci când va crește mare!

Copilul era prea timid ca să mai spună ceva. Până și ochii și-i ascundea după o căciulă trasă peste toată fruntea lui înaltă. I-ați face o mare bucurie acestui copil dacă ați vrea să faceți o poză cu el! Bunica, îmbrăcată în negru, îi aranjează bretonul nepoțelului într-o parte, stăm la câteva poze, îi urez să se facă mare, dar să rămână bun, și mă întorc la cafeaua mea cu gânduri. Bunica, și ea emoționată, îmi mulțumește: Nu vă imaginați cât de bucuros o să fie, azi e ziua lui!

Mă ridic din nou, îi spun La mulți ani, Pistruiatule…, dar bunica se apropie de urechea mea și îmi șoptește: E ziua lui… Și azi, de ziua lui, săracul, am îngropat-o pe maică-sa! A fost momentul ăla când nu mai vrei să auzi nimic altceva, când îți dai seama că gândurile tale sunt nimicuri, când, pur si simplu, oricâtă experiență de comunicare ai avea, îți dau lacrimile și nu mai știi ce să spui.

Câteva zeci de minute după ce a plecat mi-au răsunat în minte doar cuvintele bătrânei: El își dorește să ajungă la fel ca dumneavoastră când va crește mare…. Cum vine asta? Când va crește mare… Se spune că realizam că ne-am făcut mari atunci când rămânem fără mamă. Pistruiatul ăsta timid e deja mai mare decât mine", a scris Mihai Morar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel