Mesaj de furie al unei mame după mitingul PSD: Ăștia "handicapați și retardați" luptă zi și noapte

Adele Chirică foto Facebook
Adele Chirică foto Facebook

Adele Chirică, mama unui copil superb care suferă de sindromul Dravet, a transmis un mesaj de revoltă după mitingul PSD de sâmbătă seară.

”Deci tot Fb e plin de postări despre "handicapați si retardați"! Politica nu fac. Pentru ca si politica si religia sunt niste chestiuni intime cu care nu fac parada!

Voiam doar sa va asigur ca noi, parintii celor "handicapați si retardați", facem eforturi supraomenești pentru ca ei sa recupereze retardul si sa își învingă handicapul!

Iar ei, cei "handicapați si retardați" sunt asa pentru ca nu au avut norocul vostru sa fie perfecti si fara cusur. Nu pentru ca asta si-au ales ei!

Astia "handicapați si retardați" lupta zi si noapte sa mai traiasca o zi, sa mai câștige o ora, intr-o societate bolnava, lipsită de empatie care ii ia la misto si își bate joc de ei! Daaaa stiu, nu la fiul meu făceați referire cand scrieți despre "handicapatii" de aseara.

Însă ce bine ar fi sa va aflați in papucii parinților cu copii cu handicap sa vedeți ce simțiți cand alții fac miștouri ieftine ca voi, doar pentru ca vocabularul lor este atat de limitat încât nu gasesc alte "epitete"!

Si încă ceva... daca azi esti NORMAL si PERFECT, nu înseamna ca si maine vei fi la fel! Oricand poti dobândi un handicap si atunci tare curioasa as fi sa vad daca mai faceți glumele astea proaste!”, a transmis Adele Chirică, mama unui copil cu handicap grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel