Membru CNA, precizări după gestul controversat al unei televiziuni

Sergei Naryshkin, președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, persoană căreia i-a fost interzis accesul pe teritoriul UE, a acordat un interviu la Digi 24.

În acest context, Valentin Jucan, membru CNA, a făcut o serie de precizări.

"Câteva precizări despre subiectul "Naryshkin".

În anul 2014, la invitația UNESCO, Naryshkin intră pe teritoriul Uniunii Europene, în Franța, într-o vizită neaprobată de oficialii francezi. Acest gest provoacă o reacție promptă din partea Ministerului de externe francez care solicită parlamentarilor să evite orice întâlnire cu Naryshkin. Singura persoană care rupe acest embargou este Marine Le Pen.

În timpul vizitei în Franța NICIO TELEVIZIUNE NU S-A ÎNGHESUIT SĂ-L INTERVIEVEZE PE NARYSHKIN! Contestarea lui Naryshkin s-a produs inclusiv la nivelul presei franceze care, din maturitate, a înțeles momentul dar și importanța ignorării personajului. De fapt s-a conștientizat faptul că (într-un moment sensibil) tentația firească a realizării unui act jurnalistic trebuie înfrânată, primând solidaritatea cu poziția oficială a statului.

Despre acest aspect este vorba: responsabilizarea presei în momentele esențiale ale unui stat cu răspundere geopolitică", a transmis Valentin Jucan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel