Meghan Markle, pusă la punct. Prințul Harry, întâlnire secretă cu fosta iubită: A dispărut și nimeni nu l-a putut găsi pentru câteva ore

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

Meghan Markle a fost pusă la punct de biograful regal. Ce dezvăluiri au ieșit la iveală odată cu revenirea Prințului Harry în Marea Britanie. 

Biograful regal Penny Junor a pus-o la punct pe Meghan Markle în documentarul "Harry și William. Ce n-a mers bine". 

Penny Junor spune că a fost îngrozită de interviul pe care soția Prințului Harry, Meghan Markle, i l-a oferit jurnalistei Oprah Winfrey.

Biograful este de părere că destăinuirile făcute de Ducesa de Sussex nu ar fi trebuit să apară niciodată la televizor. 

"Am auzit povești triste încă de la început, despre cum Meghan Markle obișnuia să supere oamenii din jurul ei. Membrii familiei regale nu sunt celebrități. Ei doar lucrează în această instituție.

Am fost îngrozită de interviul pe care i l-a oferit lui Oprah. Acestea nu sunt declarații care să fie făcute în spațiul public. Sunt genul de lucruri pe care ar trebui să le spui în timp ce te afli pe canapeaua unui psihiatru", a declarat Penny Junor, potrivit Page Six.  

Prințul Harry, întâlnire cu fosta iubită, când a fost în Marea Britanie

Tabloidele din Marea Britanie lansează o speculație bombă legată despre vizita Prințului Harry în Marea Britanie. Deși nimic nu este foarte clar, se spune că acesta s-ar fi văzut la Londra, cu fosta sa iubită, Cressida Bonas.

Mai mult, site-ul Gossip Cop comentează un material din publicația Woman’s Day potrivit căruia Meghan Markle ar fi fost îngrijorată în legătură cu revenirea prințului Harry în Anglia, lucru care nu s-ar datora tensiunilor din Familia Regală.

Revista a titrat, conform Gossip Cop, că Harry și Bonas au avut o "întâlnire secretă" și a prezentat o imagine ștearsă în care cei doi mergeau împreună.

O sursă apropiată familiei a declarat că fosta iubită a lui Harry a venit de multe ori în vizită la Prințesa Eugenie, cea alături de care Prințul Harry și-a petrecut cea mai mare parte a timpului cât a stat în Marea Britanie. 

"Cressida a ajuns deseori la Eugenie, fapt care nu a putut să scape atenției lui Meghan. Pun pariu că mintea lui Meghan și-a făcut loc ideea că Harry și Cressida s-ar putea întâlni la Frogmore, fără ca ea să știe. Mai ales că s-a întors în California", a arătat sursa respectivă.

"A dispărut și nimeni nu l-a putut găsi pentru câteva ore"

Aceasta a precizat că n-ar fi prima oară când Meghan Markle își face griji în legătură cu relația dintre Harry și Bonas. Potrivit sursei, Harry ar fi căutat-o pe fosta sa iubită și pe vremea când se ocupa de pregătirea nunții cu Meghan Markle.

"A dispărut și nimeni nu l-a putut găsi pentru câteva ore. Se zvonește că s-a dus să se vadă cu Cressy pentru a-I cere părerea. El a prețuit întotdeauna opinia ei. Probabil că nu a fost ceva despre care să fi simțit nevoia să-i mărturisească lui lui Meghan". a spus ea.

Sursa a mai precizat că Prințul Harry a simțit o durere profundă când a auzit că Bonas s-a căsătorit, în anul 2020, potrivit evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel