MEGA concurs Antena 3. Cine va fi succesorul lui Pleșoianu

Scutaru Cristina / 06 noi 2018 / 14:36 Salveaza PDF Comentarii
Antena 3
Descriere foto: Antena 3

Antena 3 organizează un concurs care schimbă viitorul României.

Postul de televiziune a venit cu ideea unui concurs în urma căruia oricine poate deveni următorul lider al țării. Tot ce trebuie să faceți este să înregistrați, într-un mesaj video, răspunsul la întrebarea "Ce îi lipsește României?". Trimiteți înregistrarea pe adresa de e-mail 1decembrie@antena3.ro sau pe Whatsapp la numărul 0756.898.760 până pe data de 15 noiembrie 2018. Astfel, veți avea ocazia să le vorbiți, în față, românilor, chiar de 1 Decembrie. Concursul se numește "100 România".

Câștigătorul din 2017

Amintim că anul trecut, Rareș Tiron a fost câștigătorul concursului "1 România" organizat de Antena 3. La acel moment, tânărul avea 21 de ani, și era student la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, anul III. Puțini însă știu ce problemă a avut, în trecut, Rareș Tiron, câștigătorul competiției de la Antena 3.

Rareş George Tiron a fost un elev de excepţie al Colegiului Cuza Vodă Huşi. Tocmai din această cauză, a avut un șoc să vadă că a fost notat cu 7,75 la Limba Română, în timp ce la celalalte discipline obținuse note mari - 9,70, respectiv 9.

După contestaţii, Rareş Tiron a primit 8,35 la Limba Română. Chiar și așa, profesorii au spus că este greu de acceptat ca un elev atât de bun să primească o astfel de notă. Acest episod l-a marcat pe Rareș Tiron care spunea că acela a fost cel mai clar exemplu de rateu lamentabil al sistemului de învățământ românesc și considera că a făcut parte dintr-o promoție de sacrificiu.

În 2013, pe vremea când avea doar 17 ani, lansa prima sa carte - "Istorisiri nesănătoase fericirii", zece povestiri şi nuvele întinse pe 200 de pagini.

Câștigătorul din 2016

Amintim că în 2016, de 1 Decembrie, Liviu Pleșoianu câștiga un concurs asemănător la Antena 3. De altfel, el s-a ocupat de participanții din 2017. Deputatul spunea, la acel moment, că nu și-a pus niciodată problema dacă va câștiga concursul și că cel mai important este să reușească să intre într-o stare de autenticitate.

Rămâne de văzut cine va fi ”noul Liviu Pleșoianu”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24