Medicul Nassar, probleme mari în închisoare

Fostul medic al lotului american de gimnastică fete, Larry Nassar, susţine că a fost agresat în închisoare.

Larry Nassar, fostul medic al echipei feminine americane de gimnastică artistică, condamnat la 175 de ani de închisoare pentru că a agresat sexual cel puţin 265 de victime, a afirmat, miercuri, într-o plângere depusă că a fost atacat în închisoare şi condamnat de o judecătoare părtinitoare, relatează AFP.

Nassar, care a abuzat aproape 160 de gimnaste, majoritatea minore, a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale şi deţinerea de imagini cu caracter pornografic, el urmând să-şi sfârşească zilele în închisoare. În faţa unui tribunal din Michigan, statul în care s-a derulat procesul său, fostul medic a solicitat ca pedeapsa în cazul uneia din infracţiunile sale să fie revizuită, acuzând judecătoarea de atitudine părtinitoare. Avocaţii lui Nassar îi reproşează magistratei Rosemarie Aquilina declaraţiile pline de emoţii pe care le-a făcut la condamnarea clientului lor, ea calificând victimele sale drept 'surori supravieţuitoare'.

'Nu meritaţi să mai ieşiţi din închisoare', i-a transmis judecătoarea lui Larry Nassar.

'Eforturile judecătoarei Aquilina de a-l transforma în monstru pe doctorul Nassar în faţa lumii întregi şi-au atins scopul. El a fost atacat în tribunalul din Eaton şi în închisoarea federală unde se află deţinut', au scris avocaţii săi în plângere. Ei au cerut ca un alt judecător să decidă condamnarea clientului lor.

În timpul procesului lui Nassar din luna februarie, tatăl a trei dintre numeroasele sale victime, s-a aruncat asupra fostului medic cuprins de furie, dar a fost oprit de poliţişti.

Vezi și: Taxele vamale în America de Nord: Ford, costuri suplimentare uriașe


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel