Medicul Cîrstoveanu, imaginile din spital care l-au MARCAT: "Nu am cum să uit NICIODATĂ!"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Medicul Cătălin Cîrstoveanu, şeful secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie, a transmis un mesaj emoționant

Întrebat cum reuşeşte să facă adevărate minuni la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul "Marie Curie", deşi sunt multe lucruri care îl împiedică, așa cum ar fi birocraţia, medicul a spus:

"În primul rând, sunt imagini, amintiri pe care nu poţi să le uiţi: o priză luată foc, acum 20 de ani, când a murit un copil, momentele când curgea apă într-un incubator şi mă curentam lângă fire, aspiratoarele de 40-50 de ani pentru secreţii, pe care le aveam acum 20 de ani, apa care curgea pe pereţi... Imaginile astea nu am cum să le uit niciodată.

De fiecare dată când văd la colegi lucruri bune, spun: "Vreau să fiu şi eu aici sau mai bine". Este această dorinţă de a te compara cu cei mai buni şi de a fi cu cei mai buni pentru că este respectul tău profesional pentru pacientul tău, pentru meseria noastră. Iar ce spuneţi dumneavoastră... Birocraţie, oameni... Aceştia sunt şi nu vor mai fi. Vor veni alţii la fel de răi, la fel de buni. Sunt trecători, nu reprezintă nimic de fapt. Dincolo de toate, este flacăra credinţei că trebuie să facem lucrurile bine", a spus medicul Cătălin Cîrstoveanu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel