Medic voluntar Covid la X FACTOR: Psihic, de acum încolo începe să apese / Video

Captură X Factor Antena 1
Captură X Factor Antena 1

Corina Elena Badea, medic primar la Tulcea și detașată ca voluntar Covid, a urcat în ediția de vineri seară pe scena X Factor. 

Corina Elena Badea este medicul primar din Tulcea cu voce fabuloasă. A urcat pe scena X Factor în ediția de vineri seară și le-a povestit juraților că „în viața de zi cu zi sunt medic primar - medicină internă, iar pe perioada pandemiei am fost detașată voluntar la Covid.”

„M-am oferit și acolo am lucrat în ultimele trei luni”, a completat Corina. 

Corina Elena Badea: M-a marcat neîncrederea oamenilor 

Concurenta X Factor a mai dezvăluit că „medicina este un domeniu în care trebuie să fii de nota 10. Fiecare dintre noi, în această perioadă, ne-am dat din nou examenele la medicină. Nici n-am avut timp să realizăm sau să aprofundăm ce ne așteaptă. Pregătirea s-a efectuat din mers. Am lucrat cam o gardă de 24 de ore la trei zile”.

Înainte să cânte „Ce are ea”, Corina Elena Badea a spus că în această perioadă ce a marcat-o cel mai tare este neîncrederea oamenilor. 

„Ce m-a marcat cel mai tare este această neîncredere a oamenilor că se întâmplă ceva. Psihic, abia de acum încolo începe să apese pentru că nu se mai termină. Era o perioadă în care erau aduși pacienți cu întregile lor familii”, a încheiat Corina Elena Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel