Meciurile EURO 2020, în România. Care e singura problemă

Răzvan Burleanu a anunțat candidatura României pentru organizarea unor meciuri la EURO 2020. În țara noastră s-ar putea disputa patru meciuri din grupele competiției europene.

Mirel Palada a spus că dosarul pentru candidatura României este foarte bine realizat, dar există o problemă care ar trebui depășită.

"Dosarul este foarte bine realizat, instituțiile statului au colaborat excelent unele cu altele, Guvernul României a arătat cât de important este acest eveniment organizând un Comitet interministerial de coordonare, condus de Vice-Prim Ministrul Gabriel Oprea și din care fac parte mai mult de jumătate din ministerele României. Singurul lucru pe care trebuie să-l depășim este să nu ne mai temem și să nu mai gândim negativ în mintea noastră în capul nostru. La fel precum atunci când intri pe teren, nu intri să pierzi, ci să câștigi, la fel și când te apuci să faci o treabă, îți pui în cap să iasă, să se facă. Trebuie să ne schimbăm părerea despre noi. Sîntem la fel ca ceilalți, două mâini, două picioare, și putem face lucrurile să se întâmple. Hai România!", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel