EXCLUSIV  Mașinile cu reclame la videochat, ridicate de autorități. Istudor: Am făcut numeroase adrese

Loredana Brumă / 14 iul 2019 / 08:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DCNews despre eforturile pe care le-a făcut pentru a scăpa de mașinile care făceau reclamă la videchat în jurul instituției de învățământ. 

Nicolae Istudor a povestit că a făcut numeroase adrese către instituții ale statului pentru a scăpa de mașinile parcate în fața instituției, care promovau videochatul. Totul s-a schimbat odată cu o vizită importantă. 

"Aceasta este o durere de-a mea mai veche. ASE-ul era înconjurat de maşini care promovau videochatul. Ştiţi când au fost luate acele maşini? Când a venit preşedintele Egiptului la Academia de Studii Economice şi i-am acordat titlul de Doctor Honoris Causa. Până atunci, toate adresele mele către instituţiile statului să ridice acele maşini din faţa instituţiei noastre nu au fost ascultate", a spus rectorul ASE, Nicolae Istudor. 

Maşinile erau lăsate pur şi simplu, la intrarea pricipală a Academiei de Studii Economice. Acestea aveau inscripţionate numerele de telefon la care puteau fi găsiţi patronii firmelor de videochat.

"Nu era nimeni la ele. Erau parcate pur şi simplu. Probabil că veneau noaptea, când găsesc locuri de parcare libere. Nu au mai venit de atunci. Aveau pe ele număr de telefon şi scria 'contactaţi-ne dacă sunteţi interesate'. Chiar la intrarea principală a Academiei de Studii Economice, undeva în stânga, le vedeam în fiecare dimineaţă", a mai spus recotrul ASE.

Răspunsul complet în video de mai jos:

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27