EXCLUSIV  Maşini care ar trebui interzise. Titi Aur: Un pericol permanent!

Mihai Ciobanu / 16 mai 2018 / 23:45 Salveaza PDF Comentarii

Maşinile cu volan pe dreapta constituie o nouă nenorocire în traficul şi aşa haotic de pe drumurile din România. 

După ce că traficul din România este un adevărat haos, o junglă în care, de multe ori, regulile de circulaţie sunt înlocuite de regula "celui mai puternic", în care violenţa şi accidentele sunt foarte des întâlnite a apărut, în ultimii ani, o nouă "nenorocire": maşinile cu volan pe dreapta.

Citeşte şi: Titi Aur: Nu mai cumpărați așa ceva! Metodă FATALĂ în caz de accident

 

Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri, fondatorul "Academiei Titi Aur" - şcoala de conducere defensivă şi pilotaj a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", de la DC News, despre pericolul pe care îl reprezintă maşinile cu volanul pe partea dreaptă pentru posesorii lor dar şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. 

"Nu am înţeles - declară Titi Aur - de ce s-a permis înmatricularea în România a acestor maşini – cu excepţia celor de epocă sau alte cazuri de acest gen. Îi pot înţelege pe cei care cumpără maşini cu volanul pe dreapta prin prisma faptului că o cumpără mai ieftin. Însă nu înţeleg de ce se pun în pericol.

Pentru că eşti într-un continuu pericol atunci când conduci o maşină cu volan pe dreapta: ca să te asiguri, ca să ieşi din coloană, ca să ai vizibilitate. E, practic, o nenorocire care a venit pe lângă toată jungla din traficul nostru. A venit încă un „balaur” care ne mai muşcă din când în când. De obicei, aceste maşini mai au şi număr de Bulgaria, ceea ce-i încadrează pe posesorii lor într-o categorie specială. Ar trebui găsită o metodă de a le limita sau interzice chiar circulaţia pe drumurile din România", afirmă Titi Aur. 

DECLARAŢIA LUI TITI AUR AICI:

ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27