Maşină oprită la semafor, atacată. Cei doi tineri care au lovit pasagerul, arestaţi preventiv

Cei doi tineri care au lovit săptămâna trecută pasagerul unei maşini oprite la semafor cu geamul deschis, în zona Spitalului Sfânta Maria din Capitală, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.

Un alt bărbat implicat în acest caz a primit arest la domiciliu, decizia fiind luată de Judecătoria Sectorului 1.

"În fapt şi în esenţă, s-a reţinut că, la data de data de 23.09.2019, în intervalul 18,40 - 20,40, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi în scopul unei pretinse datorii, cei trei inculpaţi au deposedat persoana vătămată (pe care unul dintre inculpaţi o cunoştea de mai mulţi ani) de bunuri, prin întrebuinţarea de ameninţări şi exercitarea de violente, lipsind-o, totodată, de libertate în mod ilegal, în sensul că au interceptat persoana vătămată în trafic, în timp ce se afla în calitate de pasager într-un autoturism care se deplasa pe Bulevardul Ion Mihalache, Sector 1, şi au exercitat violenţe asupra acesteia în autoturismul menţionat, iar ulterior în zona Ştefan cel Mare şi în locuinţa persoanei vătămate, în scopul obţinerii de bani şi alte bunuri, părăsind apoi imobilul victimei cu bunuri sustrase", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Imagini apărute în spaţiul public, pe 23 septembrie

Potrivit unor imagini apărute în spaţiul public, pe 23 septembrie, doi tineri s-au apropiat de un autoturism oprit la semafor şi, profitând de faptul că maşina avea geamul deschis, au început să lovească cu bestialitate pasagerul din dreapta şoferului. Ulterior, agresorii au intrat în maşină şi au continuat să lovească două fete aflate pe bancheta din spatele maşinii.

"În dreapta şi în spate sigur erau două fete. Eu i-am observat de la intersecţia anterioară. Se plimbau de la o parte spre alta şi urmăreau maşinile cu geamuri deschise şi persoanele vulnerabile", a declarat un martor aflat la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel