EXCLUSIV  Masa de CRĂCIUN. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, dezvăluie un truc / VIDEO

Imagine de Karolina Grabowska de la Pixabay
Imagine de Karolina Grabowska de la Pixabay

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, a venit la interviurile Spectacola și DC News cu informații de care trebuie să ținem cont la masa de Crăciun. 

Lector univ. dr. Elena Pogurschi are un sfat pentru pofticioși. Consultantul nutriționist spune că, principiul „mănânc câte puțin din toate” este binevenit și la masa de Crăciun, mai ales că există un mare avantaj. 

„Dacă își doresc să guste din toate bunătățile mesei de Crăciun, atunci să încerce din fiecare fel de mâncare să-și ia o cantitate cât mai mică. Pe principiul mănânc câte puțin toate. Există riscul să consume un anumit preparat care îi place mai mult și atunci să nu mai poată consuma din celelalte. Iată un avantaj.”, a spus lector univ. dr. Elena Pogurschi la interviurile Spectacola și DC News.

Trucul cu farfuria de mici dimensiuni 

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, spune că trucul cu farfuria de dimensiuni mici funcționează. Ce înseamnă, de fapt, acest truc?

Încercăm să alegem o veselă, farfurii de dimensiuni mai mici și să credem că mâncăm o cantitate mai mare de bunătăți.”, a mai spus consultantul nutriționist.

„Deloc de neglijat nu este nici modul cum consumăm. Senzația de sațietate se induce în organism după circa 15-20 de minute de la ingerarea hranei. Ar trebui să mâncăm liniștiți, să mai și vorbim, să mai și dialogăm, să mestecăm bine și să avem o senzație de sațietate care să se inducă după 20 de minute, dar nu cu un consum excesiv de alimente în primele momente ale așezării la masă.”, a precizat apoi lector univ. dr. Elena Pogurschi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel