Mark Zuckerberg renunță temporar la conducerea Facebook. Care e motivul

Cofondatorul și CEO Facebook, Mark Zuckerberg, a anunțat că renunță la conducerea Facebook, pentru o perioadă de două luni de zile, decizia fiind una "foarte personală". 

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, va avea o fiică împreună cu soţia lui, Priscilla Chan, și a hotărât să intre în concediu parental timp de două luni, după nașterea micuței.

"Priscilla şi cu mine începem să ne pregătim pentru venirea pe lume a fetiţei noastre.

Am ales cărţile noastre preferate pentru copii şi jucării. De asemenea, ne-am gândit cum ne vom lua liber de la lucru în primele luni ale bebeluşului. E o decizie foarte personală şi eu am hotărât să îmi iau două luni de concediu de paternitate după ce fiica noastră se va naşte.

Studiile arată că atunci când părinții care lucrează își iau timp pentru a sta cu nou-născuții lor, rezultatele sunt mai bune pentru copii și familiile lor.

Facebook permite angajaților săi din Statele Unite să-și ia până la patru luni de concediu de maternitate sau paternitate plătit, pe care îl pot repartiza așa cum doresc în primul an după naștere", a precizat Zuckerberg pe rețeaua de socializare, unde a postat şi o fotografie cu un cărucior, un coş pentru copii şi câinele său, Beast.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel