Artist celebru, diagnosticat cu cancer limfatic: Sângele meu vrea să mă omoare

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un artist celebru a fost diagnosticat cu cancer. 

Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182, a vorbit despre lupta sa cu boala și despre cât de tare îl afectează chimioterapia.

"Sângele meu încearcă să mă omoare", le-a spus Mark Hoppus fanilor în timpul unui livestream recent pe Twitch, în care a vorbit deschis despre boala sa.

Solistul Blink-182 a dezvăluit la finalul lunii iulie că a fost diagnosticat cu cancer limfatic.

Recent, artistul, a vorbit despre starea sa de sănătate în timpul unui livestream Twitch. Când a răspuns la întrebările fanilor, el a dezvăluit că are limfom cu celule mari B difuze în stadiul 4.

"Cancerul meu nu are legătură cu oasele, ci cu sângele", a spus Mark într-o înregistrare care a fost postată de contul de YouTube Blink-182 Chile. "Sângele meu încearcă să mă omoare".

Ce înseamnă limfom difuz


"Diagnosticul este de limfom difuz cu celule B mari în stadiul 4-A, ceea ce înseamnă, din câte am înțeles, că a intrat în patru părți diferite ale corpului meu", a explicat el. "Nu știu cum anume se determină cele patru părți, dar a pătruns în suficiente părți ale corpului meu încât să mă încadrez în stadiul 4, care cred că este cel mai grav nivel la care poate ajunge. Așadar, sunt în stadiul 4-A".

Potrivit Lymphoma.org, citat de Spectacola.ro, limfomul cu celule B mari (DLBCL) este un tip de cancer care apare în celulele albe din sânge. Este un limfom non-Hodgkin agresiv care afectează limfocitele B.

Muzicianul în vârstă de 47 de ani le-a spus fanilor că a fost diagnosticat cu cancer la sfârșitul lunii aprilie și că a fost supus chimioterapiei. El a mărturisit că este "absolut groaznic".

"Efectul secundar al chimioterapiei este că te alegi cu ceva numit "creierul chimio""


"Efectul secundar al chimioterapiei este că te alegi cu ceva numit "creierul chimio"... Am uitat numele oamenilor, titlurile cântecelor, orice... Oamenii vorbesc cu mine, iar cinci minute mai târziu îi întreb ceva și ei îmi spun: "Tocmai ți-am spus asta acum cinci minute”, a mărturisit Mark Hoppus.

În timpul transmisiunii în direct, Mark a spus că a fost programat să vadă dacă chimioterapia dă rezultate.

"În mod ciudat, am aceeași formă de cancer cu mama"... Citește mai departe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel