Marius Csampar s-a apucat de gătit pe Internet, la un an după eliberare: „Trebuie să renunț la ideile de a face rău” / VIDEO

Captură video Youtube Marius Csampar
Captură video Youtube Marius Csampar

Marius Csampar s-a apucat de gătit pe Internet, la un an după ce a fost eliberat din închisoare. El fusese condamnat la 99 de ani de închisoare pentru șase crime. 

La un an de când a fost eliberat din închisoare, Marius Csampar arată, pe Internet, că știe să gătească. Într-un live pe Youtube, fostul deținut s-a lăsat vizionat în timp ce face drob. 

„Am zis că trebuie să intru mai devreme (n.red. pe Live) pentru că durează mai mult să faci drobul, să-l gătești.”, spune Marius Csampar la începutul live-ului. 

Printre informațiile cu privire la rețetă, Marius Csampar le-a spus urmăritorilor săi de ce a ales titlul „Închisoarea te învață vs. rețetă” și a dat detalii din viața de după gratii.

„Mi-a venit astăzi (n.red. miercuri) o idee, în urma unor discuții. M-am gândit că ar fi bine să discutăm și despre lucrul ăsta. Mulți dintre cei care intră la pușcărie, unii vinovați, alți nevinovați, au opțiuni de a învăța lucruri bune sau rele. Nu mă pun pe mine! La mine se vede clar că am vrut să le învăț pe alea bune. Pentru restul plății care mi-a mai rămas, o să plătesc în fața lui Dumnezeu.”, precizează el. 

De asemenea, Marius Csampar a afirmat că „la închisoare poți învăța și lucruri bune. (...) Am spus că trebuie să lucrez cu mine și să renunț la ideile de a face rău, de a distruge. (...) Cel mai bine e să te bați prin vorbe.”

Marius Csampar, românul condamnat la 99 de ani de închisoare pentru șase crime, a fost eliberat după 22 de ani în spatele gratiilor, în 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel