EXCLUSIV  Mario de Mezzo (PNL) se lansează în cursa pentru Primăria Sectorului 5

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mario de Mezzo, vicepreședintele PNL Sector 5, a dezvăluit în exclusivitate, pentru DC News, că va candida la Primăria Sectorului 5.

„La Sectorul 5, Partidul Național Liberal a deschis o cursă internă pentru a desemnarea candidatului la primărie, cu bucurie și mândrie spun că, la îndemnul colegilor, m-am înscris în această cursă, îmi doresc să candidez, să fiu desemnat.”

„(Alegerile) sunt un fel de „primaries”. S-a mai înscris o colegă și mai avem până săptămâna viitoare, duminică, timp în care colegii care își mai doresc se pot înscrie.”

„Eu mi-aș dori să fie cât mai mulți colegi înscriși pentru că cu cât suntem mai mulți, cu atât ne facem fiecare echipa noastră din Partidul Național Liberal din Sectorul 5.”, a declarat Mario de Mezzo, vicepreședintele PNL Sector 5, pentru DC News.

Mario de Mezzo: „Sectorul 5 este probabil cel mai divers”. ”Este important ca primarul să fie ales cu procent mare”

„Sectorul 5 este probabil cel mai divers sector din București, de la sărăcie extremă, până la clasă extrem de bogată, cum ar fi în zona Cotroceni unde sunt destui oameni influenți financiar. Deci ar fi una dintre cele mai diverse zone. Primarul din Sectorul 5, cu aproape 300.000 de locuitori, a ieșit la ultimele alegeri cu aproape 26.000 de voturi, atenție sub 10%.”, a mai relatat vicepreședintele PNL Sector 5.

„Întotdeauna o anumită parte a populației este și mulțumită de primarul (anterior), mai ales cei care l-au votat, ce voiam să spun este că 26.000 de voturi, sub 10% din populație, să ieși primar... mi se pare puțin. Așa că unul dintre obiectivele mele va fi să merg în tot Sectorul 5 și să îi încurajez pe oameni să iasă la vot, sigur că da, să voteze pe mine mi-aș dori, dar este important ca omul care este ales primar să fie ales cu un procent mare pentru că în felul acesta procentul acela îl obligă mul mai mult. El o să fie împuternicit și tras la răspundere de oamenii care l-au votat.”, a completat Mario de Mezzo,vicepreședintele PNL Sector 5, pentru DC News, în exclusivitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel