Maria Coman, nouă emisiune. Despre ce este vorba

Antena 3 lansează joi un nou proiect, "antena3.ro LIVE, cu Maria Coman", un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

"Sunt subiecte pe care nu avem timp să le explicăm suficient la televizor. Sunt subiecte care sunt mai interesante pentru cei care se informează online. De aceste subiecte o să încercăm să ne ocupăm în fiecare joi, la ora 15.00, la antena3.ro LIVE.", a declarat Maria Coman.

În prima ediţie, în contextul în care în România mor copii de rujeolă într-un ritm alarmant, Maria Coman va discuta despre vaccinuri cu Sandra Alexiu, vicepreşedintele Societății Naţionale de Medicina Familiei (SNMF) şi unul dintre coordonatorii "Săptămânii Internaţionale a Vaccinării", ce va avea loc în perioada 24-30 aprilie.

De la mituri şi adevăruri despre vaccinuri, demontarea principalelor legende şi cine e de vină pentru reizbucnirea epidemiei, joi, de la ora 15:00 LIVE pe antena3.ro şi pe https://www.facebook.com/Antena3Romania/.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel