Manechin, răpit în Italia. Detalii şocante

Poliția italiană a început să îi caute pe complicii prezumtivi ce au fost implicați în răpirea unui manechin britanic, o tânără de 20 de ani, sechestrată în luna iulie de un bărbat polonez, care a scos-o apoi la licitație pe internet, informează AFP.

Poliția a confirmat că a demarat cercetările pentru găsirea unui alt bărbat, după arestarea lui Lukasz Pawel Herba, un polonez în vârstă de 30 de ani care locuiește în Marea Britanie, inculpat pentru organizarea acelei răpiri.

Potrivit presei italiene, care citează documente provenind din surse polițienești, tânăra în vârstă de 20 de ani a declarat în fața anchetatorilor că a văzut doi bărbați în timpul răpirii, ajutați de alți trei, cărora nu le-a văzut însă niciodată chipurile, notează Agerpres.

Victima, care a ajuns duminică în Marea Britanie, a fost atrasă pe 11 iulie la o falsă ședință fotografică în apropiere de gara centrală din Milano, unde a primit o injecție cu un analgezic pentru animale, folosit și ca narcotic.

Răpitorul și complicele său au transportat-o apoi în portbagajul unei mașini în apropiere de Milano, într-o casă la țară, în satul Borgial în regiunea Piemont, unde a fost deținută până pe 17 iulie, când polonezul a dus-o la Milano și a eliberat-o în apropiere de consulatul britanic, înainte de a fi arestat.

Anchetatorii nu au putut să determine dacă Lukasz Pawel Herba a încercat cu adevărat să își vândă victima la licitație pe internet sau dacă era vorba de o amenințare pentru a primi 300.000 de euro, în Bitcoins, de la agentul manechinului și familia ei.

Agresorul a spus că a eliberat-o deoarece Chloe Ayling are un copil de câteva luni și astfel de răpiri sunt interzise de "Moartea Neagră", o rețea ocultă din care face parte și care acționează pe internet. Poliția italiană spune că nu este convinsă de existența acestei rețele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel