Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Mămăligă cu cașcaval, la cuptor. Puțină smântână și bacon crocant fac din acest preparat un deliciu

Sursa foto: captură video YouTube "Delicatese"
Sursa foto: captură video YouTube "Delicatese"

Mămăliga cu cașcaval este absolut delicioasă. Alături de smântână și bacon, devine un preparat de nerefuzat.

Ingrediente

- mălai 200 g

- apă 1 litru

- unt gras 30 g

- smântână 100 g

- mozzarella/caşcaval 300 g

- sare

Cum se prepară

Într-o crăticioară, puneţi apă la fiert cu sare. Când începe să fiarbă, adăugaţi mălaiul ploaie şi amestecaţi cu un tel. Continuaţi să amestecaţi la foc mic, până când mămăligă devine densă, potrivit delicatese.net. Luaţi de pe foc şi adăugaţi untul şi smântân. Tapetaţi cu unt tava de cuptor de aproximativ 25-18 cm. Puneţi jumătate din cantitatea de mămăligă şi nivelaţi puţin.

Adăugaţi jumătate din cantitatea de mozzarella/caşcaval ras. Puneţi apoi încă un strat de mămăligă şi nivelaţi. Apoi, ultimul strat de mozzarella/caşcaval. Se bagă la cuptor, 25 minute, la 180 de grade. Se servește cald cu smântână şi bacon rumenit.

Cei de la "Delicatese" au explicat rețeta pas cu pas:

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy